Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνεχίζει το… τράβηγμα του σκοινιού η πλευρά του Γιαννιώτη

Συνεχίζει το… τράβηγμα του σκοινιού η πλευρά του Γιαννιώτη
Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2019 - 15:00

Φαίνεται ότι ο Γιαννιώτης δεν πήρε το τελευταίο μήνυμα της οικογένειας του Ολυμπιακού και της διοίκησης του και αποφάσισε ο ίδιος και οι εκπρόσωποι του να τραβήξουν κι άλλο το ήδη… τεντωμένο σκοινί. Μετά από τις φήμες για την Σπάρτα Πράγας ήρθε ένα… κατά παραγγελίαν δημοσίευμα από το «περιβάλλον» του παίκτη (έτσι λένε οι δημοσιογράφοι όταν δεν θέλουν να πουν ότι τους τα λέει ο ίδιος ο παίκτης ή ο ατζέντης του) με κάποια δεδομένα που θέλουν να «φωτογραφίσουν» την άποψη του παίκτη για το ζήτημα. Ή τη γνώμη των ατζέντηδων του. Αυτό το ξέρουν οι ίδιοι.

Εμείς αυτά που ξέρουμε και αυτά που ενδιαφέρουν τον κόσμο του Ολυμπιακού είναι τα εξής:

1) Οικονομική διαφορά σοβαρή δεν υπάρχει και αν μη τι άλλο -και αυτό το ξέρει όλο το σύμπαν- κανείς δεν έχασε, όταν σεβάστηκε τον Ολυμπιακό. Και αν δεν το πιστεύει ο Γιαννιώτης, ας ρωτήσει τον Τοροσίδη τον οποίο ο Μαρινάκης άφησε να πάει στη Ρόμα χωρίς να φέρει αντίρρηση και χωρίς να δυσκολέψει τη μετεγγραφή χάνοντας εκατομμύρια, αλλά δείχνοντας την αγάπη του για το παιδί. Αν λοιπόν τα 50 ή τα 60 χιλιάρικα είναι θέμα για τον Γιαννιώτη και τους ατζέντηδες του, σίγουρα δεν είναι για τον Μαρινάκη. Άλλα είναι τα σημαντικά και ίσως είναι ώρα (ή δεν προλαβαίνει πια;) να τα καταλάβει ο Ανδρέας.

2) Το ποιος παίζει και ποιος δεν παίζει στον Ολυμπιακό, είναι θέμα του προπονητή και κανενός άλλου. Και κυρίως κανενός «ατζέντη». Ας σταματήσουν λοιπόν οι εκπρόσωποι του παίκτη να λένε ότι ο προπονητής «βάζει το παιδί του» γιατί στην αρχή της χρονιά έπαιζε ο Ανδρέας και όχι το «παιδί του προπονητή». Ειδικά του συγκεκριμένου προπονητή που έχει αποδείξει ότι ΟΛΟΙ είναι παιδιά του και είναι δίκαιος και όταν θεωρεί ότι κάποιος δεν πρέπει να παίζει δεν θα παίζει ακόμα και αν λέγεται… Τουρέ!

3) Ο Τζόρτζεβιτς, ο ατζέντης του παίκτη, είναι ένας Θρύλος του συλλόγου, ένα κομμάτι της ιστορίας μας. Όπως και ο Νινιάδης. Παιδιά με τεράστια προσφορά στο σύλλογο σαν ποδοσφαιριστές. Όμως ο κόσμος μας δεν πρέπει να ξεχνά ότι οι δυο τους είναι ατζέντηδες και πλέον είναι και επαγγελματίες που δεν κοιτάζουν τις ομάδες αλλά το συμφέρον τους. Διότι ο Τζόλε αν ήταν ο Τζόλε του Ολυμπιακού, ο αρχηγός του, δεν θα ντίλαρε με ΑΕΚ, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ όπως, κάνει τώρα. Αφού λοιπόν λες: «Είμαι ατζέντης και κάνω μπίζνες με όλους», σαν μπίζνες πρέπει να βλέπεις και τον Ολυμπιακό.

Όμως… ο Ολυμπιακός είναι και το αίμα νερό δε γίνεται οπότε ο Τζόλε έπρεπε να πείσει τον Αντρέα Γιαννιώτη να υπογράψει το πλούσιο συμβόλαιο που το πρότεινε ο Ολυμπιακός και όχι να του θολώνει το μυαλό με προτάσεις από Ουκρανίες και Τσεχίες. Αλλά στο τέλος της ημέρας εκείνος θα κρίνει τι είναι καλό για τον πελάτη του και για εκείνον. Και ο Ολυμπιακός φυσικά θα κρίνει τι είναι σωστό για τον Ολυμπιακό. Και ο Ολυμπιακός έχει συγκεκριμένη πολιτική και έχει αποδειχθεί ορθότατη. Όσοι παίκτες είναι στο ρόστερ, θα έχουν 100% το μυαλό τους στο Ρέντη, ούτε στο Κίεβο, ούτε στην Πράγα…

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσο τραβάνε το σκοινί με φυτευτά δημοσιεύματα, τόσο πιο δύσκολο κάνουν το μέλλον του Αντρέα!

Διαβάστε επίσης

Η εξυγίανση σε εικόνες

Η εξυγίανση σε εικόνες

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ που θα αναβάθμιζε την Ομοσπονδία, ο Γραμμένος, μαζί με τον Γιαννάκη Παπαδόπουλο, εμπλεκόμενο με το βόθρο του ποδοσφαίρου.