Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τον Πάντζα απέκτησε κι άλλο κωμικό!

Ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τον Πάντζα απέκτησε κι άλλο κωμικό!
Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019 - 12:03

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει παράδοση σε κωμικούς. Από τον Πάντζα (που έχει και χαρτί) μέχρι την Αυλωνίτου και τον Κωνσταντινέα, το κόμμα της Ριζοσπαστικής Αριστεράς (ξεσπάστε σε γέλια μην κρατιέστε) ανέδειξε κωμικούς και διασκεδαστές. Ένας ακόμα μπαίνει στη λίστα!

Ο Πετράκης λοιπόν στάλθηκε από το Νικολάκη Παππά να μιλήσει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ που κάποτε ήταν Πρακτορείο Ειδήσεων και τώρα έχει γίνει η Πράβδα της παρεούλας που παίζει την κυβέρνηση της χώρας.

Είπε για την κλιματική αλλαγή που τόσο τον απασχολεί, αν και έχει αδυναμία στο χιόνι, αλλά μη γελιόμαστε, ο στόχος του δεν ήταν να μιλήσει για τις 17 νόρμες του ΟΗΕ για το περιβάλλον αλλά για αυτόν που «καίει» τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σωστά, καλά καταλάβατε, τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Και τι είπε λοιπόν πάλι σκορπώντας γέλιο; Ότι... μετεστράφη λέει ο Ολυμπιακός σε ανώνυμη εταιρία.

Κάτσε ωρέ Πετράκη αριστερέ γιατί θα μας λωλάνεις. Αν ήταν «ανώνυμη εταιρεία» δε θα είχε βγάλει ήδη στη δημοσιότητα τη «μαύρη τρύπα» που βρήκε στα ταμεία και που ήταν απείρως μεγαλύτερη από αυτή που καταδίκασε τον ΠΑΟ σε ανυποληψία και την ΑΕΚ την έστειλε για... καθαριστήριο στην Γ Εθνική βάζοντας παντοτινό στίγμα στην ιστορία της; Ειδικά αυτό εσένα πρέπει να σε πόνεσε λόγω συμπάθειας στο συγκεκριμένο σωματείο. Όχι;

Αν ήταν «ανώνυμη εταιρεία» θα βοηθούσε τόσο τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό να μεγαλουργεί παντού. Εσείς Πετράκη τον αφήσατε με χρέη (ακόμα τα χρωστάτε) και από το 2010 ρομαντικέ, που βλέπεις και το Ολυμπιακό ως... ιδανικό ξαφνικά δε δώσατε ούτε ένα ευρώ. Για να βοηθήσετε έστω ένα τμήμα!

Είναι τόση δε η ιδεολογία σας περί Ολυμπιακού που ακούω ότι στην μετεστραμμένη ΠΑΕ ψάχνουν που πήγαν τόσα εκατομμύρια ευρώ από τα μέλη και πόσα από αυτά έφτασαν στον Ερασιτέχνη...

Πετράκη, αυτά δεν τα έλεγες πέντε χρόνια τώρα. Δε μοιράστηκες τον καημό σου για τη «μεταστροφή» της ΠΑΕ. Πες τους λοιπόν και στον Παππά και στον Τζανακόπουλο να μη σε βάζουν να λες όλο ΜΑΛΑΚΙΕΣ!

Διότι εντάξει, κατανοούμε τη δυσκολία σου να αντιληφθείς την πραγματικότητα αλλά πέρα από το γέλιο που προκαλείς θα μας αναγκάσεις καμμιά μέρα να ασχοληθούμε σοβαρά και με τις μέρες σου στον Ολυμπιακό και γενικότερα (τις νύχτες τις αφήνουμε έξω γιατί δεν απασχολούν εμάς τους φιλάθλους, είναι ζήτημα άλλων Επιστημόνων...)

ΥΓ.: Τελικά ρε Πετράκη μήπως δεν τον μύριζες καλά τον κρίνο; Μήπως είχες θέμα όσφρησης; Ή κορόιδευες τον κόσμο απλώς όταν έλεγες ότι δεν ξέρεις αν θα είσαι στον συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ;

Διαβάστε επίσης

Κατάντια να σε κάνουν… Μπανασάκη

Κατάντια να σε κάνουν… Μπανασάκη

Η εφημερίδα του Μελισσανίδη αποκαλύπτει την καψούρα του Τσίπρα να μπει στο μπάσκετ του Ολυμπιακού ο Κόκκαλης. Σωκράτη…. Μπανασάκη σε έκαναν.