Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Δεν λέγεται «Fake News»… Λέγεται «Πόρτα»!

Δεν λέγεται «Fake News»… Λέγεται «Πόρτα»!
Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019 - 17:18

Αφού άφησε να... σέρνεται επί καιρού η «φήμη» (λέμε τώρα) περί εμπλοκής του και της οικογένειάς του στα κοινά της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο Πέτρος Κόκκαλης μίλησε δημόσια και απάντησε πως όλα αυτά είναι «fake news». Ψεύτικες ειδήσεις δηλαδή. Έριξε μάλιστα το «ανάθεμα» για τον λόγο που συνέβη αυτό, στον οργανισμό του Ολυμπιακού, λέγοντας πως «βλέπει φαντάσματα» και «ανακαλύπτει εχθρούς».

Ο Πέτρος Κόκκαλης έγινε ήδη σωστός πολιτικάντης. Μπήκε στο πνεύμα και στο πετσί του ρόλου και φαίνεται πως είναι ένας άριστος λαοπλάνος. Αν θέλει να πείσει πως είναι έτσι, μπορεί να το κάνει, αλλά μην ξεχνά πως: Θα κοροϊδέψει λίγους για λίγο, πολλούς για λίγο, μα ποτέ, πολλούς για πολύ.

Γνωρίζει άριστα πως από το δικό του περιβάλλον έχουν προέλθει, όχι οι φήμες, αλλά η προσέγγιση. Η Κυβέρνηση ήταν αυτή που έκανε την κρούση, για τους λόγους που άπαντες πλέον γνωρίζουν ώστε να διχάσουν και διασπάσουν τον κόσμο του Ολυμπιακού ενόψει εκλογών- και όλοι μαζί… έφαγαν τα μούτρα τους.

Εισέπραξαν ένα ηχηρό «όχι» και κούρνιασαν στη γωνιά τους. Τώρα, κάθονται και βαφτίζουν την «πόρτα που έκλεισε στο πρόσωπό τους»… «fake news». Με τις υγείες σας!

Διαβάστε επίσης

Κατάντια να σε κάνουν… Μπανασάκη

Κατάντια να σε κάνουν… Μπανασάκη

Η εφημερίδα του Μελισσανίδη αποκαλύπτει την καψούρα του Τσίπρα να μπει στο μπάσκετ του Ολυμπιακού ο Κόκκαλης. Σωκράτη…. Μπανασάκη σε έκαναν.