Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Περαστικά περαστικά, 40 χρόνια είναι πολλά…

Περαστικά περαστικά, 40 χρόνια είναι πολλά…
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 - 18:58

Ένα τρομερό πλεονέκτημα των “μεροκάματων” της εξυγίανσης και κονδυλοφόρων της εξομάλυνσης που μέσα στην ανεξαρτησία τους ξεχνούν ότι είναι υπάλληλοι των ιδιοκτητών της ομάδας τους, άρα είναι φαιδρό να μας ζητάνε να τους θεωρούμε αντικειμενικούς, είναι ότι κάνουν κωλοτούμπες με τέτοια ταχύτητα που δεν τους προλαβαίνεις. Διαβάσαμε και γελάσαμε ένα κωμικό κείμενο του Βασιλόπουλου, του Θεσσαλονικάρχη Γκαγκατσομάχου, το οποίο είναι πραγματικά επικό.

Γράφει λοιπόν ο Γκαγκατσομάχος:

“Μετά την «ένωση» ΑΕΚ, Ολυμπιακού και Παναθηναικού, για την εκλογή νέου προέδρου στη Super League, επικράτησε σιγή ασυρμάτου…”

Τι σιγή ασυρμάτου ρε μεγάλε; Δες το σάιτ του Σαββίδη που δουλεύεις, το sdna. Δες την εφημερίδα του Σαββίδη που δουλεύεις, την Forza. Κλάμα πέφτει που δε βγήκε το Γκαγκατσοπαίδι.

“Προκύπτει λοιπόν ένα και μόνο συμπέρασμα. Αν για τη θέση του προέδρου της Super League εκτίθενται σε τέτοιο βαθμό, φανταζόμαστε τι μπορούν να κάνουν για πιο σοβαρές υποθέσεις!”

Προσέξτε παράνοια: Ο τύπος που έγραφε πόσο αγιασμένες ήταν οι αγκαλίτσες Ιβάν και Αλαφούζου στο κέντρο του γηπέδου, ο τύπος που μαζί με τους φίλους του φώναζαν «μπράβο στη συμμαχία Μελισσανίδη, Σαββίδη, Αλαφούζου» που γκρεμίζει την... κακή ΕΠΟ για να φέρει τον «δικό τους» Γραμμένο, θεωρεί ότι οι ομάδες εκτίθενται όταν συμφωνούν. Χωρίς φυσικά να μας λέει γιατί.

Συνεχίζει:

“Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, χαίρει εκτίμησης στον ποδοσφαιρικό κόσμο και πολλοί θεωρούν δεδομένο ότι θα είχε εκλεγεί πρόεδρος αν δεν ήταν υποψήφιος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το πρόβλημα της Αθηναϊκής τρόικας, δεν είναι ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ. Βαθιά μέσα τους όλοι γνωρίζουν ότι ο Γκαγκάτσης είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να διαδραματίσει σοβαρό ρόλο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΟΚ είναι η αξιολογική σου κρίση. Οι αριθμοί λένε ότι με έξι ψήφους και ένα… ξεβράκωμα, προς το παρόν κέρδισε τον τίτλο του κοτόπουλου και όχι του Προέδρου της Λίγκας. Κι εσύ προσπάθησε να ξεπεράσεις την κουμπαριά σου με τον πατέρα του, μην καρφώνεσαι…

Κρατηθείτε τώρα γιατί θα κινδυνέψετε με άπνοια από τα γέλια:

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να τα κατακτά όλα δύσκολα και πάντα με τις πιθανότητες (και το παρασκήνιο), υπέρ του αντιπάλου. Ας είναι. Αν έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.

Ρε πάτε με τα καλά σας καθόλου. Τι “να κατακτά τα πάντα δύσκολα” ρε γραφικέ; Τρια πρωταθλήματα σε 100 χρόνια έχεις πάρει; Ποια πάντα;

Έχετε ανεβάσει μια μύτη μέχρι το Θεό (όχι δεν τον λένε Ιγκνιάτεβιτς μην κάνεις στον σταυρό σου) για κάτι που ο Ολυμπιακός έκανε το 1934!!! Σοβαρευτείτε ρε... Σοβαρευτείτε. Τι δύσκολα; Με το χέρι του Βιερίνια; Με τις ομάδες «φιλιππινέζες»;

Κύπελλο με κάλπικο γκολ δεν πήρες; Τι δύσκολα ρε φαιδρέ; 35 χρόνια περίμενες, σχολείο ήσουν και είσαι παππούς... Και αν δεν ήταν ο Τσίπρας θα περίμενες άλλα 35 χωρίς διακοπή. Τώρα έκανες ένα διάλειμμα χαράς. Δε θέλουμε να σου πούμε που θα βρίσκεσαι στο επόμενο πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ αλλά λογικά δεν θα μπορέσεις να το δεις.

Στο ευχόμαστε να ζεις σε 35 χρόνια αλήθεια, αλλά μπορεί σε 35 χρόνια να μην έχουν στηθεί από τα σημαιάκια μέχρι τα... αόρατα μετρό, μπορεί να μην έχει προδοτικές κυβερνήσεις και Πρέσπες και Μακεδονίες να πουλήσουν οπότε μπορεί να μην αρκούν τα 35 και να θες 70, ε τι να σου πω αν αντέξεις άλλα 70 να περιμένεις, μπράβο!

Άκου «κατακτά πάντα»!

ΥΓ.: Κοιτάξτε να πάρετε το όπλο του Ρώσσου μην τυχόν και μπουκάρει με Λεβαδειακό και σας προλάβουμε και κλαίτε!

ΥΓ.: (Greeklish, special mono gia to hobbit): Koitaxte na parete to oplo tou Rwssou (tou mpampa sou) min tyxon kai mpoykarei me Levadeiako kai sas prolavoume kai klaite!

Διαβάστε επίσης

Δεν λέγεται «Fake News»… Λέγεται «Πόρτα»!

Δεν λέγεται «Fake News»… Λέγεται «Πόρτα»!

Έκαναν την κρούση, έκαναν την προσέγγιση και… εισέπραξαν ένα ηχηρό «όχι». Τώρα, κάθονται και βαφτίζουν την «πόρτα που έκλεισε στο πρόσωπό τους»… «fake news».

Κατάντια να σε κάνουν… Μπανασάκη

Κατάντια να σε κάνουν… Μπανασάκη

Η εφημερίδα του Μελισσανίδη αποκαλύπτει την καψούρα του Τσίπρα να μπει στο μπάσκετ του Ολυμπιακού ο Κόκκαλης. Σωκράτη…. Μπανασάκη σε έκαναν.