Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι «κομμένοι» δείχνουν το ύψος του πήχη!

Οι «κομμένοι» δείχνουν το ύψος του πήχη!
Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018 - 22:53
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Την ώρα που άλλες ομάδες αδυνατούν να σχηματίσουν ένα αξιοπρεπές ρόστερ, ο Ολυμπιακός έχει εκτός των βασικών του πλάνων παίκτες τους οποίους (αν όχι όλους, σίγουρα κάποιους) θα τους υπολόγιζαν ως βασικούς οι περισσότερες ομάδες της Σούπερ Λιγκ.

Οι παίκτες που, για διαφόρους λόγους, προπονούνται χωριστά είναι οι: Οτζίτζα Οφόε, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Τάσος Καραμάνος, Μανώλης Σιώπης, Ιγκόρ Σίλβα, Αντρέ Μαρτίνς, Κωνσταντίνος Μεγαρίτης, Αρντίτ Τόλι, Δημήτρης Γούτας, Αντώνης Καραγεώργης, Γιαγιά Μπανανά, Νίκος Βέργος, Μανώλης Σάλιακας, Γιώργος Μανθάτης, Νίκο Μαρτίνες.

Μιλάμε για 15 παίκτες, παρά τρεις συμπληρώνουν μια αποστολή για παιχνίδι. Παίκτες για κάθε βαλάντιο, γούστο και θέση. Παίκτες με λιγότερο ή περισσότερο μέλλον, αναμφίβολα με παρόν. Μεταξύ σοβαρού και αστείου μπορεί να πει κανείς πως οι παίκτες που δεν είναι στην πρώτη γραμμή των πλάνων του Θρύλου, αν σχημάτιζαν ομάδα και «κατέβαιναν» στο πρωτάθλημα, θα διεκδικούσαν σίγουρα μια θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

Αυτό αποδεικνύει και πόσο υψηλές είναι οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού. Πόσο ψηλά μπαίνει κάθε χρονιά ο πήχης. Το τέλειο δεν μπορεί σίγουρα να το καταφέρει κανείς, ωστόσο δεν απαγορεύεται να το κυνηγήσεις.

Διαβάστε επίσης

Όταν «χαλάει» το juke box

Όταν «χαλάει» το juke box

Σήμερα ας μιλήσουμε για πιο σημαντικά πράγματα από το ποδόσφαιρο... Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.

Απ' τα... ψηλά στα... χαμηλά

Απ' τα... ψηλά στα... χαμηλά

Η αλλαγή στη σκέψη και το παιχνίδι των στόπερ που γίνεται από επιλογή και δείχνει το μέλλον. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.