Ντουντούκα
Φύγαμε για τα αστέρια!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Όταν «χαλάει» το juke box

Όταν «χαλάει» το juke box
Κυριακή, 15 Ιουλίου 2018 - 17:29
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Ολυμπιακός-Έουπεν λοιπόν. Τώρα εμείς «πρέπει» να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο; Για διατάξεις, για λάθη και σωστά; Η δική μου ιεραρχία σήμερα είναι ξεκάθαρη. Δεν υπάρχει δεύτερο θέμα ούτε τρίτο. Μόνο πρώτο. Ένα. Μοναδικό. Και είναι τόσο θλιβερό.

Πάνω που ξεχνιέσαι και κλείνεσαι ξανά στον (μικρό)κοσμό σου σκάει στα μάτια σου μπροστά η φωτοβολίδα. Και κάνει ένα restart, μια επανεκκίνηση για να το πούμε ελληνικά, ο εγκέφαλος. Θυμάται τα σημαντικά.

Ένας άνθρωπος, 34 ετών, έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή. Ένας γιος, ένας αδερφός, ένας φίλος. Το επώνυμο δεν έχει σημασία. Ούτε η ιδιότητα. Ούτε το νούμερο στον τραπεζικό λογαριασμό. Ένας άνθρωπος, ένας τόσο νέος άνθρωπος «αναχώρησε» από τον κόσμο αυτό και σκόρπισε θλίψη σε όλους όσοι τον αγαπούν. Και δυστυχώς δεν είναι ο μόνος. Καθημερινά εκεί έξω «φεύγουν» πιο νέοι αλλά και μεγαλύτεροι.

Τι να πει κανείς αλήθεια; Πώς να «διαχειριστείς» τον θάνατο και ειδικά τον θάνατο ενός τόσο νέου ανθρώπου; Συγνώμη αλλά σήμερα το συγκεκριμένο... juke box έχει «χαλάσει». Δεν θα μιλήσει καθόλου για ποδόσφαιρο όσα κέρματα κι αν του πετάξετε. Κι αύριο μέρα είναι. Σήμερα ας μιλήσουμε για πιο ουσιαστικά. Κι αν δε μπορούμε, ας σωπάσουμε απλά. Αρκεί.

ΥΓ: Τα πιο θερμά και ειλικρινά συλλυπητήρια στην οικογένεια Κόκκαλη για την απώλεια αλλά και σε όλες τις οικογένειες που βιώνουν παρόμοιες αλλά δεν έχουν το ίδιο «βαρύ» επώνυμο.

Διαβάστε επίσης

Να παραμείνει... Olympiacos

Να παραμείνει... Olympiacos

Οι 23 μέρες που μεσολαβούν ώστε την πρώτη επίσημη «μάχη» της σεζόν. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.