Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το μεγαλύτερο πρόβλημα

Το μεγαλύτερο πρόβλημα
Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018 - 09:09
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Γκενκ-Ολυμπιακός 4-0, Αϊντχόφεν-Ολυμπιακός 4-0. Το σκορ είναι το ίδιο η εικόνα των αγώνων ωστόσο εντελώς διαφορετική. Απέναντι στην (θεωρητικά τουλάχιστον) λιγότερο ισχυρή Γκενκ ο Ολυμπιακός δεν παρουσίασε τίποτα. Με την πιο ισχυρή Αϊντχόφεν «στάθηκε» αξιοπρεπώς για 68 λεπτά, δηλαδή ως την ώρα που δέχθηκε το πρώτο γκολ.

Μετά το 1-0 των Ολλανδών ακολούθησε η κατάρρευση κι αυτό ακριβώς μοιάζει το μεγαλύτερο πρόβλημα. Σε 11' χθες οι ερυθρόλευκοι δέχθηκαν τέσσερα «εύκολα» γκολ με δικά τους παιδαριώδη λάθη.

Αν το βλέπαμε μόνο χθες, θα λέγαμε έτυχε. Το είδαμε ωστόσο και απέναντι στη Γκενκ. Όταν οι Βέλγοι πήραν προβάδισμα στο 30ο λεπτό τον παρέσυρε το... ρέμα τον Ολυμπιακό και στο 76' το ταμπλό έγραφε 4-0 ενώ πέρα από τα γκολ υπήρχε δοκάρι και άλλες σημαντικές ευκαιρίες για τους αντιπάλους.

Ακόμα και με την Έουπεν κάτι ανάλογο είδαμε. Από το 61' ως το 84' οι Πειραιώτες δέχθηκαν τρία γκολ και από το υπέρ τους 1-0 βρέθηκαν πίσω με 3-1 για να μειώσουν στο φινάλε σε 3-2 με το πέναλτι του Τζούρτζεβιτς.

Διαβάστε επίσης

Τοροσίδης επειδή...

Τοροσίδης επειδή...

Ο Βασίλης θα παίζει μπάλα και εκτός των τεσσάρων γραμμών. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.

Θα 'θελα...

Θα 'θελα...

Καληνύχτα και καλή τύχη, θα τη χρειαστούμε όλοι μας. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης