Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Θα παίξει ο «πιο ετοιμενέ»

Θα παίξει ο «πιο ετοιμενέ»
Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018 - 13:33
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Τις... μονές μέρες του ημερολογίου ο Τουρέ «το παλεύει για να είναι στην αποστολή του ματς με τη Μπέτις», τις... ζυγές ο Τουρέ «είναι όμως πίσω και πάει για Μίλαν». Ούτε ο... δακτύλιος κυκλοφορίας στο κέντρο της Αθήνας να ήταν ο Ιβοριανός χαφ.

Δεν ξέρω για σας αλλά, προσωπικά, βαρέθηκα τη συγκεκριμένη κουβέντα. Αφόρητα κιόλας. Έχουμε ξεχάσει για ποιόν παίκτη μιλάμε; Έχουμε επίσης ξεχάσει για ποιό κλαμπ μιλάμε; Και μήπως δεν έχουμε καταλάβει πια τι σόι προπονητής είναι ο Πέδρο Μαρτίνς; Ο Τουρέ είναι... ο Τουρέ, ένα από τα κορυφαία χαφ του πλανήτη την τελευταία 15ετία. Ο Ολυμπιακός είναι ένα σοβαρό top club της Ευρώπης. Και ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ένας προπονητής που πριν και πάνω απ' όλα βάζει... το ποδόσφαιρο!

Αν του κάνει τη δουλειά ο Μπουχαλάκης, θα βάλει τον Μπουχαλάκη. Αν βλέπει (που προφανώς το βλέπει) ότι ο Τουρέ έχει ακόμα αρκετή απόσταση να καλύψει ώστε να είναι στο 100% και ετοιμοπόλεμος, θα τον αφήνει εκτός αποστολής. Γενικώς, για να μην την πολυκουράζουμε τη συγκεκριμένη κουβέντα, για τον Μαρτίνς δεν θα έχει προβάδισμα κάθε φορά ο Τουρέ αλλά ο... «πιο ετοιμενέ». Αυτό του λέει η ποδοσφαιρική του λογική, αυτό θα κάνει να είμαστε όλοι βέβαιοι γι' αυτό.

Ο Τουρέ αποτελεί ένα τεράστιο ποδοσφαιρικό brand και είναι αναμφίβολα μεγάλη τιμή για τον Ολυμπιακό και την ποδοσφαιρική μας Ψωροκώσταινα ότι βρίσκεται ανάμεσά μας. Είναι ωστόσο πάνω ΚΑΙ από τον Τουρέ η ομάδα, ο σύλλογος, το κλαμπ. Και θα είναι πάντα πάνω ΚΑΙ από τον όποιο Τουρέ ο κάθε Γκερέρο ο κάθε Καμαρά ο κάθε Μπουχαλάκης που μπορεί να κάνει καλύτερα τη δουλειά σε μια συγκεκριμένη στιγμή.

Διαβάστε επίσης