Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Είμαστε κι εμείς...

Είμαστε κι εμείς...
Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018 - 15:48
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Υπάρχουν πολλά «πράγματα» στα οποία μπορεί να σταθεί κανείς μιλώντας για το ματς του Ολυμπιακού στο Λουξεμβούργο.

«Πράγματα» όπως η επιστροφή της αυγουστιάτικης εικόνας του Θρύλου και ν' αναρωτηθεί αν έπαιξε ή όχι (κι αν ναι, σε ποιό βαθμό) η επιστροφή του Μπουχαλάκη στον άξονα δίπλα στον Καμαρά.

Ή ο (κορυφαίος και MVP) Τοροσίδης και να υποκλιθεί στο πάθος που έβγαλε στον πανηγυρισμό που έδειξε ότι κατάλαβε πλήρως την κατάσταση στην οποία βρισκόταν η ομάδα.

«Πράγματα» όπως ο... σέντερ φορ Λάζαρο και να συζητήσει αν μπορεί ν' ανταπεξέλθει τώρα στο ρόλο αυτό ή θα πρέπει να προτιμηθούν τα εναλλακτικά πλάνα (Φορτούνης, Ποντένσε) όπως τα είχε επισημάνει ο καθ' ύλην αρμόδιος, Πέδρο Μαρτίνς, σε πρόσφατη συνέντευξή του στη Nova. Υπάρχουν λοιπόν θεματάκια να συζητήσει και να σταθεί κάποιος.

Είμαστε κι εμείς ωστόσο που σε τέτοια ματς... κολλάμε με κάτι δυσδιάκριτες λεπτομέρειες, τόσες δα. Είμαστε κι εμείς που έχουμε πάθει πλάκα, με την καλή έννοια, με τον τρόπο που τραυματίστηκε ο Γκερέρο.

Σε μια φάση που «χανόταν» για τον Ολυμπιακό μπορούσε να επιλέξει την ανάκτηση δυνάμεων εγκαταλείποντάς τη κι αφήνοντας σε περισσότερο αρμόδιους (σ.σ.: χαφ, μπακ) το μαρκάρισμα και την επανάκτηση της κατοχής μπάλας. Για παίκτες όπως ο Γκερέρο ωστόσο δεν υπάρχουν ξεχωριστές αρμοδιότητες για τον καθένα. Είναι όλα για όλους. Ο ζήλος και η (μόνιμη) επιθυμία να βοηθήσει όπως μπορεί το σύνολο τον οδήγησε στον τραυματισμό.

Είμαστε κι εμείς λοιπόν που ΤΕΤΟΙΕΣ λεπτομέρειες δεν τις περνάμε στο ντούκου. Εμείς που πέρα από τις ευχές για ταχεία ανάρρωση λέμε ένα μεγάλο «μπράβο ρε μάγκα» στον Γκερέρο και άλλους «Γκερέρους». Μπορεί τέτοιοι παίκτες να μη φέρνουν κόσμο στο γήπεδο, όμως βοηθούν σημαντικά ώστε να έρθουν κούπες στα ράφια μιας ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Άλλα έλεγε τότε...

Άλλα έλεγε τότε...

Νοέμβρης 2014, Οκτώβρης 2018, μια «κωλοτούμπα» (και τα εκατομμύρια του Champions League) δρόμος. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.

Να κρατήσει αυτή η αγάπη

Να κρατήσει αυτή η αγάπη

Ο Μάνος και το κίνημα «όχι Μπουχαλάκη με... Κόστα Ρίκα» που εξασθένησε. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.