Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Red Sunday

Red Sunday
Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018 - 20:05
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Σε μέρες που η χώρα κινείται γύρω από μία ακόμα ξενόφερτη μόδα (σ.σ.: και για μία ακόμη φορά δεν την αντιγράφει σωστά αλλά την προσαρμόζει στα συμφέροντα και τα γούστα της), τη «black friday», ο Ολυμπιακός επιχειρεί να μαζευτεί (σωματικά και εγκεφαλικά) και να γίνει ξανά ομάδα μετά την εύλογη χαλαρότητα που φέρνει η διακοπή για τις διεθνείς υποχρεώσεις.

Δεν χρειάζεται εξάλλου να τονίσουμε ξανά πόσο χαμηλής έντασης δουλειά γίνεται στις προπονήσεις των εθνικών ομάδων και πόσο έδαφος χάνουν οι παίκτες στο διάστημα που είναι ενσωματωμένοι στις διεθνείς αποστολές.

Ο Πέδρο Μαρτίνς περίμενε πως και πως να συγκεντρωθούν ξανά όλοι ώστε να στείλει τα δικά του μηνύματα. Ο Πορτογάλος τεχνικός κάηκε στον... χυλό (βλέπε προηγούμενη διακοπή και ήττα από τον ΟΦΗ) και τώρα θα φυσήξει και γιαούρτι αν χρειαστεί. Προφανώς δεν είναι... γιαούρτι ο Ατρόμητος, χυλός και πολύ καυτερός είναι.

Σε αντίθεση εξάλλου με τον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός θ' αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο α', όχι τον β' που βρήκε απέναντί του ο δικέφαλος λόγω των γνωστών περιορισμένων που επιβλήθηκαν από το μεταξύ τους νταλαβέρι με τους δανεικούς.

Για τον Ολυμπιακό αρχίζει την Κυριακή το πιο κομβικό διάστημα (μέχρι το επόμενο) σε Ελλάδα και Ευρώπη. Για την ακρίβεια, στην Ευρώπη θα κριθούν τα πάντα στα δύο ματς με Μπέτις και Μίλαν ενώ στο πρωτάθλημα σχεδόν τα πάντα.

Τα black λοιπόν θέλει να τ' αφήσει οριστικά πίσω του ο Ολυμπιακός και να μπει δυναμικά σ' αυτή την περίοδο των αγώνων του ως το τέλος του 2018. Και τι καλύτερο από το να κάνει αρχή με μια δική του... red sunday.

Διαβάστε επίσης

4-2-3-νίκη ή 4-3-νίκη

4-2-3-νίκη ή 4-3-νίκη

Οι διαφορετικές διατάξεις, η υποχρέωση για το ΜΟΝΑΔΙΚΟ αποτέλεσμα. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.

Στης ΚΕΔ την πόρτα...

Στης ΚΕΔ την πόρτα...

Ατρόμητος και Ολυμπιακός... βροντάνε αλλά (κάνει ότι) δεν ακούει κανείς. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.