Ντουντούκα
Και τώρα το μυαλό μόνο στην Τούμπα...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τα κόκκινα γιλέκα

Τα κόκκινα γιλέκα
Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2018 - 09:26
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Στον ποδοσφαιρικό «πόλεμο» της Super League είναι ξεκάθαρο ότι στον ΠΑΟΚ επέλεξαν τη μέθοδο της παραπλάνησης. Οι μονταζιέρες πήραν... φωτιά προκειμένου να σταλεί υλικό στην UEFA που να αποδεικνύει (εδώ γελάνε) ότι ο δικέφαλος είναι αδικημένος από τη διαιτησία.

Καταλαβαίνουμε όλοι βεβαίως ότι στο μοντάζ κόπηκαν οι αυστηρώς... ακατάλληλες σκηνές όπως π.χ. το μακροβούτι του Πρίγιοβιτς στην πρεμιέρα με τον Αστέρα ή η... μανσέτα του Βιεϊρίνια με τη Λαμία. Στη διπλωματία που επιχειρεί να κάνει ο ΠΑΟΚ για να κάνει το μαύρο, άσπρο λειτουργεί με τη λογική εκείνου που θυμάται πάντα τα γενέθλια μιας γυναίκας αλλά... ξεχνάει την ηλικία της. Με λίγα λόγια, ό,τι συμφέρει θυμάται...

Βεβαίως, ότι ο δικέφαλος... τερμάτισε το θράσος δε σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός, σε αγωνιστικό τουλάχιστον επίπεδο, οφείλει να σπαταλάει ενέργεια παρατηρώντας τις κωμικές αυτές κινήσεις του αντιπάλου του. Σήμερα στην Ξάνθη καλείται να δώσει έναν ακόμα... τελικό και οφείλει να τον κερδίσει.

Όπως λέγαμε και πριν από το ματς στο Περιστέρι, δεν έχει ΚΑΜΙΑ σημασία το ποδοσφαιρικό «περιτύλιγμα». Το αν θα συνδυάσει ενδεχόμενη νίκη με καλό ποδόσφαιρο, στην παρούσα φάση, είναι εντελώς αδιάφορο. Η νίκη και οι 3β. είναι μόνο ό,τι απαιτείται. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Σε μια περίοδο που όλος ο πλανήτης ασχολείται με τα κίτρινα γιλέκα του Παρισιού, στο ποδοσφαιρικό σκέλος της κοινωνίας της ομάδας του Πειραιά, Καλούνται άπαντες να φορέσουν τα δικά τους κόκκινα γιλέκα με αποφασιστικότητα για να κερδίσουν μία ακόμα μάχη και να έχουν ελπίδες για την τελική έκβαση του «πολέμου».

Διαβάστε επίσης

Όχι Τζήλος, Γύλος

Όχι Τζήλος, Γύλος

Remake της ταινίας «η σωφερίνα» με τον Αυλωνίτη γυρίστηκε την Κυριακή το μεσημέρι (09/12) στην Ξάνθη. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.

Το «δικό τους» ματς

Το «δικό τους» ματς

Το πλήγμα στα «φτερά» και η (μοιάζει να είναι) αναπόφευκτη μετατόπιση. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.