Ντουντούκα
Στο -31 και θέλετε και ανακοίνωση στο ημίχρονο ρε νούμερα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Εγώ (θα) είμαι πάντα με τους Ποντένσε

Εγώ (θα) είμαι πάντα με τους Ποντένσε
Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018 - 12:17
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Είναι εύκολο εγώ κι εσύ που καθόμαστε αναπαυτικά στον καναπέ μας να «χρεώσουμε» τον Ποντένσε για την αντίδραση και την αποβολή του. Είναι πολύ δύσκολο για έναν επαγγελματία που τρώει τη μία κλοτσιά (και αγκωνιά και κεφαλοκλείδωμα, το... ρεπερτόριο είναι μεγάλο) μετά την άλλη και μένει ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΣ (σ.σ.: από τον διαιτητή) από 'κείνον που πληρώνεται πλουσιοπάροχα σε τόσο δύσκολους καιρούς για να το κάνει, να διατηρήσει την ψυχραιμία του.

Κι αν ήταν το πρώτο ματς που του συμβαίνει αυτό του Πορτογάλου, να του τα χώσουμε όλοι μαζί και να τον τιμωρήσουμε με δημόσιο λιθοβολισμό. Συνέβη και στο Περιστέρι με τον Γιαννούλη. Συνέβη και σ' άλλα ματς αλλά ο Ποντένσε συνεχίζει να βλέπει τα υπέρ του (μη) σφυρίγματα, όπως τα τρένα, να περνούν.

Στο 68' και το 77' ο Μπαξεβανίδης κάνει φάουλ για κίτρινες στον Ποντένσε, δεν παίρνει ούτε μία ενώ στο πρώτο δεν υποδεικνύεται καν φάουλ! Στο 75' γλιτώνει την κίτρινη με ένα απλό φάουλ και ο Μπρίτο για μαρκάρισμα με χέρια και πόδια στον Πορτογάλο. Ακόμα και στη φάση του 69' που ο Ποντένσε παίρνει την πρώτη κίτρινη, ο Κάντα του κάνει... κεφαλοκλείδωμα και βλέπει κάρτα από τον Τζήλο μάλλον για τον τσαμπουκά με τον παίκτη του Ολυμπιακού που αντιδράει και όχι για την κίνηση... WWE.

Συγνώμη κιόλας αλλά θα μου επιτρέψετε να είμαι ΠΑΝΤΑ με τους... Ποντένσε αυτού του κόσμου. Τους παίκτες δηλαδή που τους έχει ευλογήσει ο Μεγαλοδύναμος με περισσότερο ταλέντο και χάρη σ' αυτό βγάζουν το παντεσπάνι τους.

Γιατί να μην εκνευριστεί δηλαδή ο Ποντένσε όταν βλέπει ότι κάποια στιγμή, ας χτυπήσουμε ξύλο, μπορεί σε κάποιο από τα μαρκαρίσματα αυτά να τραυματιστεί και να επηρεαστεί η καριέρα του;

Γιατί στην Ελλάδα φαίνεται να μην έχει φτάσει το e mail με την αυστηρή οδηγία των διεθνών ομοσπονδιών ποδοσφαίρου για προστασία εκείνων που προσπαθούν να ομορφύνουν (αληθινά) τις Κυριακές μας;

Διαβάστε επίσης

Όχι Τζήλος, Γύλος

Όχι Τζήλος, Γύλος

Remake της ταινίας «η σωφερίνα» με τον Αυλωνίτη γυρίστηκε την Κυριακή το μεσημέρι (09/12) στην Ξάνθη. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.

Τα κόκκινα γιλέκα

Τα κόκκινα γιλέκα

Ο Θρύλος κόντρα στη διπλωματία του «να θυμάσαι τα γενέθλια μιας γυναίκας και να ξεχνάς την ηλικία της». Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.