Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Next year challenge

Next year challenge
Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019 - 08:55
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Χθες μιλήσαμε για το ten year challenge του Ολυμπιακού. Πού βρίσκονταν το 2009 και πού είναι πια το 2019. Το ίδιο σημαντικό ωστόσο είναι να μιλήσουμε και για τα challenge, τις προκλήσεις δηλαδή, ενός χρόνου. Των 365 ημερών που πέρασαν από τον Γενάρη του 2018 και άλλων τόσων που θα μεσολαβήσουν ως τον Γενάρη του 2020.

Είναι εύκολο να μιλήσουμε για όσα συνέβησαν τις προηγούμενες 365 μέρες στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό. Τα έχουμε κουβεντιάσει κι άλλες φορές, τα ξέρετε πολύ καλά και μόνοι σας.

Πλέον το πιο σημαντικό απ' όλα είναι να συζητήσουμε γι' αυτά που θα πρέπει να περιμένουμε τις προσεχείς 365 μέρες. Όλοι μιλούν για το παρελθόν τους, ο Ολυμπιακός οφείλει να θέσει σε προτεραιότητα το μέλλον του. Ένα μέλλον που έχει ήδη βάλει τις βάσεις ώστε να είναι γεμάτο χαμογελαστές μέρες και όχι προβληματισμού όπως εκείνες των πρώτων μηνών του 2018.

Από το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός επανατοποθετεί τον πήχη του. «Γυαλίζει» στις βιτρίνες το brand του. Υπενθυμίζει, στους ασεβείς, πως είναι το Νο1. Κι αν αυτός ο αριθμός δεν επιβεβαιώνεται ως τώρα από τη θέση του στη Σούπερ Λίγκα, όλοι γνωρίζουν πως ό,τι καλύτερο, ό,τι πιο λειτουργικό, ελκυστικό και με μέλλον στο ποδόσφαιρο, κατοικεί στο Ρέντη.

Στο next year challenge του Ολυμπιακού λοιπόν ο μοναδικός στόχος είναι η διαρκής ποδοσφαιρική πρόοδος, η επιστροφή στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας και το ακόμα μεγαλύτερο σκαρφάλωμα στα ψηλότερα σκαλοπάτια της ευρωπαϊκής ελίτ.

Διαβάστε επίσης

Ten year (limit up) challenge

Ten year (limit up) challenge

Πόσο... χαμένοι βγήκαν όσοι ήρθαν στον Ολυμπιακό; Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.

Σε... fight mode

Σε... fight mode

Η ομοιότητα δεν είναι στα ονόματα αλλά στο... τσιπ του εγκεφάλου. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.

Ten year challenge

Ten year challenge

Η διαδρομή του Θρύλου από το 2009 ως το 2019. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.