Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λατρεύεις ΚΑΙ όσα κάνει δίχως τη μπάλα!

Λατρεύεις ΚΑΙ όσα κάνει δίχως τη μπάλα!
Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2019 - 14:42
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Αν δει κανείς το αναλυτικό στατιστικό του Γκιλιέρμε σε κάθε ματς, σοκάρεται. Και μιλάμε για θετικό σοκ. Σε σοκάρει το υψηλό ποσοστό ακρίβειας στις πάσες και το χαμηλό στα λάθη. Όμως οι αριθμοί δε λένε όλη την αλήθεια. Λένε αλήθεια αλλά όχι ολόκληρη.

Βλέπετε τον Γκιλιέρμε τον λατρεύουμε ΚΑΙ για τα πράγματα που κάνει και δεν μετράει η στατιστική. Μιλάμε για όσα κάνει όταν ΔΕΝ έχει τη μπάλα στην κατοχή του. Αν τον παρατηρήσει κανείς θα καταλάβει ότι ο... επεξεργαστής του εγκεφάλου του είναι τελευταίας τεχνολογίας. Τα... λογισμικά του έχουν πάρει όλες τις φρέσκες ενημερώσεις και δεν υστερεί σε τίποτα.

Είναι εκπληκτικός ο τρόπος που διακρίνει το... ελάττωμα στη λειτουργία του αντιπάλου και κατευθύνεται προς το σημείο για να το εκμεταλλευτεί. Είναι εξίσου εκπληκτικός ο τρόπος που αισθάνεται τον όποιο κίνδυνο και τρέχει προς το... ελάττωμα της δικής του ομάδας για να το καλύψει.

Όταν οι παρτενέρ του στον άξονα ξεχύνονται στην επίθεση εκείνος μένει πίσω να κρατήσει τα αμυντικά... μπόσικα. Κι αυτά τα... μπόσικα τα κρατάει παντού. Μετά το τέλος των αγώνων θα βρεις το αποτύπωμα του παπουτσιού του σε κάθε τετραγωνικό του χόρτου.

Είθισται τα μεταγραφικά σίριαλ που «τραβάνε» πολύ να μη βγαίνουν σε καλό του Ολυμπιακού. Ε, για το συγκεκριμένο να 'ναι καλά που επέμεναν τόσο καιρό το περασμένο καλοκαίρι...

Διαβάστε επίσης