Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τούμπα μέσω... Λαμίας

Τούμπα μέσω... Λαμίας
Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2019 - 09:29
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Το ματς που ακολουθεί (ΠΑΟΚ) είναι ξεκάθαρο ότι... προηγήθηκε στις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για το σημερινό με τη Λαμία για το Κύπελλο. Το σημερινό εξάλλου έχει δεύτερη ευκαιρία, τη ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης», εκείνο της Κυριακής, όχι.

Ουσιαστικά λοιπόν κίνησε ήδη για την Τούμπα ο Θρύλος και πάει μέσω... Λαμίας. Είναι λογικό. Είναι αναμενόμενο. Είναι φυσιολογικό. Αυτό που δεν είναι φυσιολογικό είναι ότι παίκτες που θα κληθούν σήμερα να δείξουν στον προπονητή τους τι μπορεί να κάνουν (σ.σ.: και οι νεοαποκτηθέντες και οι υπόλοιποι) είναι πιθανό να προσπαθήσουν να το κάνουν σ' ένα γήπεδο που δεν θα είναι κατάλληλο για αποδείξεις.

Ας μην περιμένουμε ποδοσφαιρικούς εντυπωσιασμούς σήμερα, μόνο σωστή διαχείριση του ματς ώστε στο φινάλε να υπάρχει ένα αποτέλεσμα που δεν υποχρεώνει τον Ολυμπιακό να σκέφτεται πολύ και τη ρεβάνς. Μια βάση πρόκρισης πρέπει να βάλει σήμερα η ομάδα του Μαρτίνς και τίποτα περισσότερο. Η Λαμία αναμφίβολα χρειάζεται προσοχή αφού έχει τεράστιο κίνητρο και ελάχιστα πράγματα να χάσει.

Διαβάστε επίσης

Θύματα δίχως θύτες

Θύματα δίχως θύτες

Ο Σπύρος Γρομητσάρης τονίζει... Όχι άλλες ευχές! Μόνο δράσεις, επιτέλους, ώστε το ποτέ ξανά να γίνει πράξη.

Ποδόσφαιρο είναι...

Ποδόσφαιρο είναι...

Η απίθανη και διδακτική ιστορία του κ. Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.