Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κι αν σε ρωτήσει η καρδιά σου που την πας...

Κι αν σε ρωτήσει η καρδιά σου που την πας...
Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019 - 08:45
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Αν ο αιώνιος έρωτας υπάρχει και έχει χρώματα, αυτά είναι το κόκκινο και το άσπρο. Αν η αιώνια αφοσίωση υπάρχει και έχει πρόσωπο, μιλάμε για ένα εφηβικό με δάφνινο στεφάνι. Απόψε καλείσαι ν' απαντήσεις ποιά είναι η μεγαλύτερη καψούρα της ζωής σου και στην πραγματικότητα δεν αισθάνεσαι κανένα δίλημμα. Το «καυτό» ραντεβού στο οποίο έχεις προγραμματίσει να πας και κανένα άλλο δεν πρόκειται να σε δελεάσει περισσότερο είναι στο «Γ. Καραϊσκάκης», στις 19.55.

Αν λες ότι αγαπάς τον Ολυμπιακό, «σήμερα που (ξανα)γιορτάζουμε ξέρω τι δώρο θα σου κάνω», πρέπει να σιγοτραγουδάς. Κι αυτό το δώρο είναι η παρουσία σου και MONO η φωνή σου σ' ένα σπουδαίο ευρωπαϊκό ραντεβού. Στα ραντεβού που ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός μπορεί και κλείνει με αξιοθαύμαστη συνέπεια κάθε χρόνο.

Απόψε ο ερωτάς σου ο αγιάτρευτος, ο καημός σου ο μεγάλος, φιλοξενεί την Ντιναμό Κιέβου για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Πρέπει να ξέρεις ότι είναι ένα δύσκολο ραντεβού. Πώς θα μπορούσε να μην είναι, εκτός όλων των άλλων, για φάση νοκ-άουτ ευρωπαϊκής διοργάνωσης μιλάμε. Ο Ολυμπιακός σε έχει ανάγκη, όπως κι εσύ, να βρεθείς δίπλα του.

Τα πολλά λόγια, ειδικά για σήμερα, είναι φτώχεια. Το ματς είναι δύσκολο, όπως κάθε ευρωπαϊκό. Το ματς έχει απαιτήσεις, όπως κάθε ποδοσφαιρικό 90λεπτο. Εσύ πέτα τα σκεπάσματα, φόρα ό,τι κόκκινο βρεις κι αν σε ρωτήσει η καρδιά σου που την πας, απάντα στον Θρύλο που αγαπάς.

Διαβάστε επίσης

Remember, remember (part2)

Remember, remember (part2)

Οι αντιδράσεις των απέναντι αποδεικνύουν πόσο καλά έκαναν οι Αγγελόπουλοι. Σχολιάζει ο Σπύρος Γρομητσάρης.

Remember, remember

Remember, remember

Τραυματίζεται και ο ίδιος αλλά πονάει και το οικοδόμημα που ζέχνει. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.