Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άλλο αποχωρώ, άλλο πέφτω κάτω

Άλλο αποχωρώ, άλλο πέφτω κάτω
Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 - 12:27
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Σοκ. Δέος. Έκπληξη και εν τέλει ειρωνεία. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού, λέει, μερικές μέρες μετά την αποχώρηση της ομάδας μπάσκετ από το ΟΑΚΑ φώναξαν «πέστε κάτω» στους παίκτες της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. Και θα έπρεπε, λέει, να ντρέπονται αφού μέρες νωρίτερα επιβράβευσαν την αποχώρηση.

Έγινε προσπάθεια να μπουν στο ίδιο... μίξερ δύο εντελώς ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ γεγονότα. Κάποιος που δεν βλέπει τις διαφορές είτε έχει αδυναμία κρίσης, είτε εσκεμμένα (για δικούς του λόγους, δεν με αφορά να τους ψάξω και να τους βρω) γράφει πράγματα που στην πραγματικότητα δεν πιστεύει.

Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού αποχώρησε στο ημίχρονο από το ΟΑΚΑ διαμαρτυρόμενη για τη διαιτησία. Είπε αντίο. Έστειλε και τα φιλάκια της και έφυγε. Μαζί με την φυγή της ανέλαβε και το πολύ βαρύ φορτίο των τιμωριών που ακολούθησαν.

Η ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ τότε, έκανε κάτι εξευτελιστικό. Αισθάνονταν αδικημένη από τη διαιτησία αλλά δεν αποχώρησε. Κοτζάμ μαντράχαλοι σαν τον Δέλλα, έπεσαν στο έδαφος παριστάνοντας τους τραυματίες. Έπιαναν τη μέση τους, λες κι έπεσε ξαφνικά περονόσπορος. Κι αυτό το έκανε η ΑΕΚ γιατί ναι μεν ήθελε ν' αντιδράσει για τη διαιτησία αλλά ταυτόχρονα δεν ήθελε και να αναλάβει το βάρος των ποινών που θ' ακολουθούσαν.

Δέλλας, Πέτκοφ και Λάκης έπεσαν στο χόρτο και με δεδομένο ότι η ΑΕΚ αγωνίζονταν με 9 παίκτες και είχε κάνει ήδη 3 αλλαγές, δεν θα μπορούσε το ματς να συνεχιστεί με 6. Γι' αυτό και τελικά διακόπηκε λόγω των τριών... τραυματισμών.

Διαβάστε επίσης

Less is more

Less is more

Κυνηγάει την πρόκριση, δεν τον κυνηγάει κανένας. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.

Η αύρα του «Τόρο»

Η αύρα του «Τόρο»

Τα σπασμένα πλήρωσε η ομάδα με τη μεγαλύτερη γλώσσα... Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.