Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ρεβάνς με τη Λαμία και η άλλη... ρεβάνς

Η ρεβάνς με τη Λαμία και η άλλη... ρεβάνς
Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019 - 14:22
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Δεν είναι λίγοι εκείνοι στον Ολυμπιακό που έχουν «καρφωμένο» ακόμα στο μυαλό τους το ματς της Τούμπας. Ένα ματς στο οποίο η ομάδα είχε την ευκαιρία να κερδίσει και να μπει ξανά στο κόλπο του τίτλου. Όμως, παρότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης φρόντισε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο να καταστήσει σαφές τι θέλει και πόσο πολύ πιστεύει στην ομάδα, ακολουθώντας την αποστολή στην Τούμπα, η εικόνα ήταν απογοητευτική.

Τί συνέβη; Λίγο-πολύ, όλοι είδαμε. Και παρότι στο... κάδρο της ευθύνης μπήκαν συγκεκριμένοι παίκτες και ο προπονητής, για 'κείνους που ξέρουν αλλά και αποφασίζουν, κανείς παίκτης δεν εξαιρέθηκε. Όλοι έφταιξαν, μηδενός εξαιρουμένου. Ωστόσο ό,τι έγινε, έγινε στην Τούμπα. Ανήκει στο παρελθόν. Δεν γυρίζει πίσω και καλό είναι οι «ερυθρόλευκοι» να το αφήσουν.

Αυτό ωστόσο που μπορεί να συμβεί, εφόσον ο Ολυμπιακός κάνει το... χρέος του αύριο με τη Λαμία, είναι ο Ολυμπιακός να έχει μία ακόμη ευκαιρία να τα «πει» ξανά με τον ΠΑΟΚ, φυσικά στο Κύπελλο. Εκτός αν δεν κληρωθούν μαζί στα ημιτελικά και ένας από τους δύο αποκλειστεί. Οι πιθανότητες ωστόσο να συναντηθούν, είτε στον ημιτελικό, είτε στον τελικό, θα είναι αυξημένες. Και σ' αυτό το πιθανό δεύτερο ξεκαθάρισμα οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα έχουν δικαιολογία, θα πρέπει να κάνουν αυτό που μπορούν και πρέπει.

Ας μην προτρέχουμε ωστόσο. Προέχει η αυριανή ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ρεβάνς με τη Λαμία και αργότερα ίσως υπάρξει και η άλλη «ρεβάνς» με τον ΠΑΟΚ...

Διαβάστε επίσης

Τα τελευταία «κλικ»

Τα τελευταία «κλικ»

Η... αμνησία της Τούμπας και η υποχρέωση του Ολυμπιακού. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.