Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όχι συγνώμες, νίκες

Όχι συγνώμες, νίκες
Κυριακή, 3 Μαρτίου 2019 - 09:18
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

«Να πάρουμε όλα τα ματς και βλέπουμε». Αυτό ήταν το... ζουμί από το λεγόμενο group therapy που έγινε στο Ρέντη μετά τον αποκλεισμό από τη Λαμία. Αυτή τουλάχιστον η ατάκα μεταφέρθηκε στα δικά μου αυτιά. Προφανώς ειπώθηκαν κι άλλες. Όμως όσο απλή μοιάζει η συγκεκριμένη, τόση βαρύτητα έχει. Μέσα της βρίσκεται η πραγματικότητα, το σήμερα.

Κατ' εμέ ούτε συγνώμες έχουν αξία, ούτε κάναμε λάθη, ούτε φταίμε, ούτε τίποτα. Ο Ολυμπιακός είναι εδώ σήμερα. Έτσι έχει η κατάσταση. Δεν την αλλάζει μια συγνώμη. Θα επιμείνω εξάλλου σ' αυτό που έγραψα το βράδυ του αποκλεισμού από τη Λαμία ότι στα δικά μου μάτια δεν είδα να βαριέται ή να μην προσπαθεί κάποιος αλλά αντιθέτως τη φετινή paranormal activity σε όλη της τη... μεγαλοπρέπεια, πέραν των όποιων ποδοσφαιρικών λαθών που σαφώς έγιναν.

Αν πρέπει να ζητήσουν συγνώμη για κάτι που έχουν κάνει τον τελευταίο καιρό οι παίκτες (τεράστια και η δική τους ευθύνη) και το τεχνικό τιμ είναι για το ματς της Τούμπας και το α' ημίχρονο με την ΑΕΚ. Σε όλα τα υπόλοιπα είχαν διάθεση. Τα λάθη τους πλήρωσαν, όχι μειωμένη επιθυμία.

Να πάρουν λοιπόν όλα τα ματς και βλέπουμε. Αυτό ακριβώς. Όσο πιο λιτά γίνεται. Κι εφόσον το καταφέρουν αυτό να περάσουν όλοι από τη διεύθυνση προσωπικού για να εισπράξουν την τελική αξιολόγηση.

Κι επειδή δεν συνηθίζω να παρασύρομαι από το... ρεύμα, που σήμερα τα βλέπει όλα μαύρα, θα επιμείνω ότι παρά τις αποτυχίες του τελευταίου μήνα η δική μου αίσθηση για τη συγκεκριμένη ομάδα είναι θετική. Βλέπω περισσότερους να πρέπει να μείνουν απ' αυτούς που πρέπει να φύγουν.

Τα... κενά αέρος σε μια τέτοια διαδρομή, μιας ολοκαίνουργιας ομάδας, ήταν δεδομένο ότι θα είναι πολλά και μερικές φορές μεγάλα. Τους κανόνες του εγχειρήματος τους γνωρίζαμε από την αρχή όπως και τον αδιανόητα υψηλό συντελεστής δυσκολίας.

Διαβάστε επίσης