Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Like πριν και like μετά

Like πριν και like μετά
Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2019 - 10:53
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Δεν ξέρω αυτή τη στιγμή αν ο Μεσέρ απασχολεί αληθινά τον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω αν είναι απλά ένα δημοσίευμα από τους... τόνους που θα έρθουν το προσεχές (σχεδόν) 6μηνο, ως το τέλος Αυγούστου, από το εξωτερικό και θα αφορούν πιθανούς μεταγραφικούς στόχους των ερυθρολεύκων.

Ξέρω σίγουρα ότι η διοίκηση του Ολυμπιακού, η οποία στο κάτω κάτω είναι εκείνη που θα βάλει και το χέρι στην τσέπη και εν τέλει θα κριθεί για τις όποιες επιλογές, οφείλει να προστατέψει τον εαυτό της. Τι εννοώ;

Ότι οι επιλογές θα πρέπει να γίνουν για τα like μετά, και όχι πριν. Δηλαδή τα like των όποιων ανακοινώσεων απόκτησης παικτών, ας γίνουν όταν δούμε τους παίκτες στο γήπεδο, όχι την ώρα της ανακοίνωσης επειδή το όνομα ενδεχομένως είναι «βαρύ».

Ταπεινή προσωπική γνώμη εκφράζω, δεν κάνω υποδείξεις σε κανέναν. Απλά την αφορμή για τις συγκεκριμένες σκέψεις και το blog μου την έδωσε το δημοσίευμα της γαλλικής L'Equipe σύμφωνα με το οποίο ο Ολυμπιακός είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρεται για τον στόπερ της Ρεν, Μεσέρ.

Ομολογώ δεν τον γνώριζα, φαντάζομαι οι περισσότεροι επίσης. Αν όμως στο λιμάνι θεωρούν ότι αυτός θα κάνει την απαιτητική δουλειά που απαιτείται μπροστά από τον τερματοφύλακα, ας αποκτηθεί. Είτε αυτός ο Μεσέρ ή ένας άλλος. Ας μην τον ξέρω εγώ και οι πολλοί. Ας τον ξέρουν εκείνοι που πρέπει, οι αρμόδιοι. Όσοι γνωρίζουν πραγματικά μπάλα και, έπειτα, θα κριθούν για τις επιλογές τους.

Ένας Μεσέρ λοιπόν αντί π.χ. ενός... Μεξές. Θυμάμαι το 2015 να γίνεται ντόρος για φλερτ του Θρύλου με τον Γάλλο στόπερ που έπαιζε στη Μίλαν. Ένα χρόνο μετά, το 2016, κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Είναι λογικό να σκεφτεί κανείς (δίχως απαραίτητα να σημαίνει ότι έτσι συνέβαινε) ότι δεν είχε και τόση διάθεση για ποδόσφαιρο όταν «μπλέκονταν» με τον Ολυμπιακό.

Στην Ελλάδα των μνημονίων και των λιγοστών εσόδων για τις ομάδες, πρέπει επιτέλους να πάψουν να μας εντυπωσιάζουν και να «απαιτούμε» λαμπερά ποδοσφαιρικά περιτυλίγματα που είναι πιθανό να κρύβουν... ελαττώματα.

Διαβάστε επίσης

Με τα κλοπιμαία στα χέρια

Με τα κλοπιμαία στα χέρια

Το χθεσινό τρολάρισμα του ΠΑΟ (περί Αδριατικής Λίγκας) ήταν ασορτί με την επί σειρά ετών προσπάθειά του για πρόκριση σε F4, ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.