ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020
Ντουντούκα
Παροξυσμός από τον κόσμο του Θρύλου! Σπάει όλα τα κοντέρ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Αν ο Μαρτίνς ήταν Λουτσέσκου

Αν ο Μαρτίνς ήταν Λουτσέσκου
Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 - 10:23
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Αν ο Μαρτίνς ήταν Λουτσέσκου θα έλεγε ότι η ομάδα του έχει κερδίσει φέτος 69 βαθμούς μέσα στο γήπεδο αλλά, προς το παρόν, στον πίνακα της Σούπερ Λιγκ στον Ολυμπιακό έχουν πιστωθεί οι 66 βαθμοί.

Αν ο Μαρτίνς ήταν Λουτσέσκου θα έλεγε ότι η ομάδα του έχει 3 περισσότερα γκολ και 97 περισσότερες τελικές με ένα ματς λιγότερο (του ΠΑΟ που δεν υπολογίζεται) από τον ΠΑΟΚ αλλά είναι 2η.

Αν ο Μαρτίνς ήταν Λουτσέσκου θα έλεγε ότι έχει αρκετά εις βάρος του οφ σάιντ (π.χ. γκολ με Ξάνθη) και υπέρ του ΠΑΟΚ κι όμως, μαθηματικά, παραμένει στη μάχη του τίτλου δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος και δείχνει πολύ πιο ελκυστική η ομάδα του.

Αν ο Μαρτίνς ήταν Λουτσέσκου θα μετρούσε και τα πέναλτι που δεν δόθηκαν στον Ολυμπιακό κι αυτά που δόθηκαν ή δεν δόθηκαν εις βάρος του ΠΑΟΚ (χέρι Βιεϊρίνια) στο φετινό πρωτάθλημα.

Αν ο Μαρτίνς ήταν Λουτσέσκου στο Καραϊσκάκη δεν θα υπήρχε χειροκρότημα και πρωτιά στα εισιτήρια αλλά δεύτερη θέση στον τομέα αυτό και... μούδιασμα για την εικόνα.

Ο Μαρτίνς, ευτυχώς για τον Ολυμπιακό, δεν είναι Λουτσέσκου και καλό θα είναι να μη γίνει. Ο Μαρτίνς θα πρέπει να διατηρήσει τον χαρακτήρα τον δικό του και εκείνον της ομάδας του και τη νέα σεζόν ώστε τα χειροκροτήματα να παραμείνουν στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Διαβάστε επίσης

Βαράτε «βιολιτζήδες»

Βαράτε «βιολιτζήδες»

Οι επικίνδυνες και ανεύθυνες συμπεριφορές ασπρόμαυρων και πράσινων. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.

Πώς γίνεται...

Πώς γίνεται...

Να θυμάσαι σεζόν δίχως κούπα και να ξεχνάς άλλες; Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.

Fake news, real football

Fake news, real football

Να χορταίνεις κι ας μένεις νηστικός από τίτλο... Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.