Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εσύ δίνεις την απάντηση στη «μεγάλη» ερώτηση

Εσύ δίνεις την απάντηση στη «μεγάλη» ερώτηση
Σάββατο, 18 Μαΐου 2019 - 09:46
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Σε μια χώρα που όλων των ειδών οι δείκτες ξύνουν τον πάτο του βαρελιού και για την ελπίδα που πεθαίνει τελευταία ετοιμαζόμαστε για το μνημόσυνο των 40 ημερών της, υπάρχει και ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός που σε κάνει κουτό.

Πουθενά αλλού στον πλανήτη, σε κανέναν τομέα της ζωής, δεν υπάρχει τέτοια ταυτόχρονη «άνθηση» σε όλα τα τμήματα με τα οποία καταπιάνεται κάποιος. Και σίγουρα πουθενά αλλού στον πλανήτη αυτή η άνθηση δεν έρχεται σ' ένα περιβάλλον μιζέριας και αληθινής φτώχειας.

Η διαχείριση του Μιχάλη Κουντούρη, με την ζωτικής σημασίας στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη, μπορεί εύκολα ν' αποτελέσει εργασία για ανάλυση αλλά και παράδειγμα προς μίμηση διοίκησης επιχειρήσεων. Ο Ολυμπιακός κατάφερε ταυτόχρονα να ξεχρεώνει και να ανθίζει εντός αλλά ΚΑΙ εκτός συνόρων που είναι τρελό.

Κι έρχεσαι εσύ που έβαλες το χέρι στην τσέπη για να γίνεις μέλος ή ν 'αποκτήσεις κάρτα φιλάθλου να κάνεις την τελική αξιολόγηση. Άξιζαν τα ευρώ σου; Μοιάζει βέβαιο ότι η απάντηση που δίνεις κοιτώντας τις πισίνες, τα φιλέ, τα παρκέ και όποιο άλλο χώρο αγωνίζονται τα ερασιτεχνικά τμήματα του Ολυμπιακού είναι η εξής: μέχρι και το τελευταίο σεντ.

Εσύ λοιπόν που βοήθησες είναι βέβαιο πως θα συνεχίσεις να το κάνεις. Το θέμα είναι να σ' ακολουθήσουν κι άλλοι που θα κληθούν να δώσουν απάντηση σε μια διαφορετική ερώτηση. Δεν αξίζει το 10ευρο που σου στοιχίζουν 2-3 καφέδες να πάει αυτή τη φορά στους αθλητές του Ολυμπιακού Συνδέσμου Φιλάθλων Πειραιώς; Δεν θα αισθάνεσαι υπέροχα να λες (και να ισχύει) τον επόμενο Μάιο ότι συμμετείχες και συ σε όλο αυτό;

Διαβάστε επίσης