Ντουντούκα
Προσκύνησε και η Γαλλίδα...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Όταν οι άλλοι χλεύαζαν

Όταν οι άλλοι χλεύαζαν
Σάββατο, 8 Ιουνίου 2019 - 10:36
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Πριν από αρκετά χρόνια, όταν στην οικογένεια του Ολυμπιακού τέθηκε για πρώτη φορά ζήτημα μελών, οι υπόλοιποι χλεύασαν. Είπαν, παριστάνοντας τους έξυπνους ενώ στην πραγματικότητα ήταν κάτι άλλο, ότι η τότε διοίκηση των ερυθρολεύκων ήθελε να αρπάξει χρήματα από τις τσέπες του κόσμου.

Πριν από λίγα χρόνια, όταν η σημερινή διοίκηση της ΠΑΕ (μετά ακολούθησε και η ΚΑΕ) αποφάσισε να «συνδέσει» την αγορά εισιτηρίων, είτε διαρκείας, είτε μεμονωμένων, με τα τμήματα του Ερασιτέχνη μέσω της κάρτας φιλάθλου, ακούστηκαν και γράφτηκαν τα ίδια ανέκδοτα. Ότι επιχειρείται να μπει χέρι στο υστέρημα του κόσμου.

Πλέον, όπως συμβαίνει κάθε φορά, ακολουθούν κι άλλοι. Ο Ολυμπιακός πάντα πρωτοπορούσε και συνεχίζει να το κάνει. Οι άλλοι ακολουθούν. Και γλείφουν καθυστερημένα σε πράγματα που αρχικά έφτυναν.

Κάνοντας, πια, μια... σούμα των μελών στους συλλόγους και των καρτών φιλάθλου, σε τί εύλογο συμπέρασμα θα μπορούσαμε να οδηγηθούμε άραγε; Ποιός ήταν ειλικρινής και οδήγησε τα ερασιτεχνικά τμήματα σε ύψη που ούτε να φανταστούμε μπορούσαμε και ποιός προκαλεί εύλογες απορίες για το πού πήγαν τα λεφτά;

Προφανώς και δεν έχουμε καμία διάθεση να λύσουμε τα θέματα των άλλων. Εμείς απλά αισθανόμαστε σιγουριά για το τί έχει κάνει ο Ολυμπιακός, γενικώς, ως σύλλογος που κόντρα στην κρίση και την ίδια την λογική αν θέλετε, μεγαλουργεί ενώ ταυτόχρονα διατηρείται υγιής.

Διαβάστε επίσης