Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρτίνς στο συμπόσιο vs Μαρτίνς στο γήπεδο

Μαρτίνς στο συμπόσιο vs Μαρτίνς στο γήπεδο
Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019 - 10:23
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν βασικός ομιλητής στο "GlobalFootballSymposium" που έγινε στο Μουσείο της Ακρόπολης. Μεταξύ άλλων, 200 προπονητές από όλη την Ελλάδα, ήταν στο ακροατήριο και άκουσαν όλα όσα είχε να πει.
Η αλήθεια είναι πως ο Πορτογάλος βρέθηκε εκεί όχι επειδή ο Ολυμπιακός κάνει καλές δημόσιες σχέσεις. Τα τελευταία χρόνια εξάλλου όλο και περισσότεροι εμφανίζονται που τους αρέσει να πηγαίνουν κόντρα στους Πειραιώτες, όχι να τους κάνουν τα πράγματα ευκολότερα.

Ειδικά ο 49χρονος τεχνικός ωστόσο την παρουσία του στο συμπόσιο την κέρδισε με το σπαθί του. Και την καλύτερη ομιλία την έκανε πέρυσι. Στη διάρκεια της χρονιάς. Όταν ο ένας μετά τον άλλο οι αντίπαλοι (ελάχιστοι δεν το έκαναν και ήταν λογικό να μην το κάνουν) έβγαζαν το... καπέλο στον Ολυμπιακό για την εικόνα του στον αγωνιστικό χώρο όπου χαρακτηρίστηκε η καλύτερη, η πιο ελκυστική, ομάδα.

Την καλύτερη ομιλία του λοιπόν ο Πέδρο Μαρτίνς την έκανε όταν δεν μιλούσε με το στόμα αλλά άφηνε το έργο του να τα λέει για εκείνον. Μπορεί να σας ακουστεί υπερβολικό αλλά δεν είναι το παρακάτω: αυτό που κατάφερε πέρυσι ο Ολυμπιακός εύκολα θα μπορούσε ν' αποτελέσει θέμα σε προπονητικό σεμινάριο ή συμπόσιο. Δηλαδή να αλλάζεις τα 2/3 του ρόστερ και άμεσα να έχεις αυτή την εικόνα.

Διαβάστε επίσης