Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

To «πρόβλημα» είναι των παικτών

To «πρόβλημα» είναι των παικτών
Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019 - 09:45
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

«Μα καλά, πόσους εξτρέμ θα έχουμε; Δεν είναι πολλοί τόσοι που έχουν μαζευτεί;» Αυτή η ερώτηση έχει γραφτεί κατά κόρον σε κοινωνικά δίκτυα και ειπωθεί σε ραδιοφωνικούς αέρες τα τελευταία 24ωρα που έγινε γνωστό ότι ο Ολυμπιακός αποκτά τον Σουντανί.

Κι εσύ μένεις ν' απορείς με την ευκολία με την οποία ο κόσμος ανακαλύπτει προβλήματα σε κάτι που η λογική λέει ότι είναι λύση. Αν είσαι ο Ολυμπιακός και θες να κάνεις πρωταθλητισμό και ταυτόχρονα να τα πας καλά στην Ευρώπη οφείλεις να έχεις... συνωστισμό σε όλες τις θέσεις, όχι μόνο στα εξτρέμ. Οι πολλοί καλοί παίκτες στα εξτρέμ δεν είναι πρόβλημα, λύση είναι. Πρόβλημα, ίσως, είναι για τους παίκτες. Θα τους αναγκάσει να δουλέψουν ακόμα πιο σκληρά για να διεκδικήσουν θέση στο αρχικό σχήμα και δεν θα έχουν τίποτα εξασφαλισμένο. Καλό είναι αυτό...

Για να γίνει πιο σαφές, σκεφτείτε τί περισσότερο θα μπορούσε να πετύχει πέρυσι ο Ολυμπιακός αν σε κρίσιμες φάσεις ήταν άλλος στη θέση του Φετφατζίδη. Κάποιος πιο έτοιμος σωματικά και ψυχολογικά. Οι καλοί παίκτες ποτέ δεν είναι αρκετοί. Μια μεγάλη σεζόν για μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί μπορεί να επιφυλάσσει αναποδιές και εμπόδια που δεν ήταν στο... πρόγραμμα.

ΥΓ: Από τα σχόλια που γίνονται επίσης σε κοινωνικά δίκτυα είναι ξεκάθαρο ότι γνωρίζουν ελάχιστοι τί σόι παίκτης είναι ο Σουντανί. Στην Αλγερία πάντως «κλαίνε» που λόγω ανετοιμότητας αποκλείστηκε αναγκαστικά από την αποστολή της Εθνικής όπως και ο Σλιμανί.

Διαβάστε επίσης