Ντουντούκα
Η κίνηση του Κόκκαλη με το Ρέντη προκάλεσε τόση έκπληξη, όση η επιστροφή Πιτίνο στον ΠΑΟ...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Δεν πήρε... έναν στόπερ, πήρε το Νο1 της λίστας του

Δεν πήρε... έναν στόπερ, πήρε το Νο1 της λίστας του
Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019 - 18:27
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Ο επιμένων... Σεμέδο. Ο Ολυμπιακός τα κατάφερε. Δίδαξε, ξανά, μεταγραφικό πόκερ τελειώνοντας μια σπουδαία μεταγραφή όπως είναι αυτή του Ρούμπεν Σεμέδο με τους δικούς του όρους. Μπλόφαρε για ένα-δύο 24ωρα διαρρέοντας ότι αποσύρεται ώστε να μην... κουνηθεί κανείς από τους εμπλεκόμενους και αξιώσει κάτι διαφορετικό. Μην ξεχνάμε ότι το στόρι της μεταγραφής άρχισε πολύ καιρό πριν. Για πάνω από ένα μήνα υπήρχε κουβέντα για τον παίκτη.

Πέρα από την αδιαμφισβήτητη αξία του Πορτογάλου στόπερ, η συγκεκριμένη μεταγραφή αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία για έναν σοβαρό λόγο που ελάχιστοι παρατηρούν. Ο Ολυμπιακός δεν απέκτησε έναν στόπερ από τη λίστα. Απέκτησε τον στόπερ που είχε στο Νο1 της λίστας του.

Πόσες ομάδες μπορούν να το κάνουν αυτό; Για την Ελλάδα δεν το συζητάμε καν. Όλοι ονειρεύονται... Σαρλίζ Θερόν και συμβιβάζονται με... ζονκ. Ο Ολυμπιακός ωστόσο Σεμέδο στόχευσε, Σεμέδο παίρνει. Σας φαίνεται λεπτομέρεια; Δεν είναι...

Διαβάστε επίσης

Μην δεις το φιλικό, αν...

Μην δεις το φιλικό, αν...

Ο εντοπισμός δυσλειτουργιών και η εξάλειψή τους αναζητούνται πρωτίστως σήμερα, όχι οι θρίαμβοι. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.