Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πίσω» από το χατ-τρικ του Γκερέρο

«Πίσω» από το χατ-τρικ του Γκερέρο
Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2019 - 22:07
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Στο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Γιαγκελόνια τα «σκέπασε» όλα το χατ-τρικ του Γκερέρο. Αναμφίβολα όταν ένας επιθετικός βάζει τρία γκολ, ακόμα και σε φιλικό, είναι... θέμα. Να μου επιτρέψετε να σταθώ σε άλλους παίκτες και σε άλλα στοιχεία του συγκεκριμένου 90λεπτου. Ο Ισπανός εξάλλου δεν μας... συστήνεται τώρα, φέτος. Ήταν και πέρυσι στην ομάδα. Ξέρουμε όλοι τί σόι παίκτης είναι και τί μπορεί, ή δεν μπορεί, να κάνει.

Κατά την ταπεινή μου γνώμη ήταν απείρως πιο σημαντικό ότι η μία ώρα καλού ποδοσφαίρου (και κατά δήλωση του αρμόδιου, του Πέδρο Μαρτίνς δηλαδή) ήρθε με κεντρικά χαφ τον Σουρλή και τον Ανδρούτσο. Δεν πρέπει να έμεινε έστω και ένα χιλιοστό του χλοοτάπητα που δεν πάτησαν. Επίσης, ο ομαδικός και δημιουργικός Γιώργος Μασούρας ήταν χάρμα οφθαλμών. Φάνηκε να έχει άγχος ν' αποδείξει πράγματα σε προηγούμενα φιλικά τελειώνοντας ο ίδιος φάσεις που έπρεπε να πασάρει.

Και φυσικά ο Ραντζέλοβιτς. Τί 'ναι «τούτο»; Συγνώμη κιόλας αλλά δεν έχω δει και τόσους πολλούς παίκτες που να μετρούν μερικά 24ώρα στη νέα τους ομάδα και να μπαίνουν ως αλλαγή και να φαίνονται τόσο πολύ. Όπως και στο προηγούμενο ματς που μπήκε ως αλλαγή και τον... είδαμε όλοι γιατί φρόντισε με την εμφάνισή του να τον δούμε, έτσι και σήμερα. Τί ασίστ ήταν αυτή; Κάνει σε φιλικά πράγματα που αν τα μαζέψεις σε dvd «ντύνεις» σήμα εκπομπών ή τα παρουσιάζεις σε ομάδες και σου λένε: λέγε πόσα θες γι' αυτόν.

ΟΚ, θα σταματήσω εδώ γιατί δεν θέλω να παρασυρθώ περισσότερο. Ήδη μοιάζω να έχω κωλοτουμπιάσει. Έχω γράψει ξανά και ξανά ότι τα φιλικά δεν είναι για ενθουσιασμό ή απογοήτευση με το συνθετικό υπέρ μπροστά και για τα δύο. Θα επιμείνω. Βλέπουμε ό,τι βλέπουμε σε ΦΙΛΙΚΑ. Τα επίσημα είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία, να το θυμόμαστε αυτό και στα καλά και στα κακά των φιλικών.

ΥΓ: Στις εξαιρετικές στιγμές του Ολυμπιακού στο φιλικό βάζω και τις δηλώσεις του Μαρτίνς μετά και το κ@λόχερο που έβαλε στους θεωρούμενους βασικούς. Μαγκιά και μπράβο που τα λέει τώρα που είναι νωρίς.

Διαβάστε επίσης

Τσίτα τα γκάζια

Τσίτα τα γκάζια

Με τη Γιαγκελόνια... τσίτωσε ο Μαρτίνς, με τη Ντιναμό οι παίκτες... Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.