Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ζωή «χωρίς» τον Φορτούνη

Η ζωή «χωρίς» τον Φορτούνη
Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 - 10:46
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Από τη μέρα που έγινε γνωστός ο τραυματισμός του Φορτούνη οι κουβέντες περιστρέφονται γύρω από το θέμα. Είναι καιρός, αρχής γενομένης από το αποψινό φιλικό με τη Νότιγχαμ στο Καραϊσκάκη, να πάνε άπαντες... παρακάτω.

Ό,τι έγινε, έγινε. Δεν γυρίζει πίσω, δυστυχώς. Ο Ολυμπιακός ως μεγάλη ομάδα οφείλει να καλύψει το κενό. Αρχικώς εκ των έσω (π.χ. Βαλμπουενά ή Σουντανί ή ό,τι πει ο Μαρτίνς τέλος πάντων) και στο μέλλον με μια ενδεχόμενη μεταγραφή.

Είναι σπουδαίος παίκτης ο Κώστας και το κενό μεγάλο. Είναι ωστόσο σπουδαιότερος ο Ολυμπιακός και έχει μπροστά του σε απόσταση... αναπνοής την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ο Φορτούνης λοιπόν θα αφοσιωθεί στο πώς θα γυρίσει το συντομότερο στα γήπεδα πιο δυνατός και ο Ολυμπιακός στο πώς θ' αντεπεξέλθει στα δύσκολα που αρχίζουν μπροστά του. Και στο παρελθόν εξάλλου οι Πειραιώτες αναγκάστηκαν να ζήσουν με παρόμοιες ή και μεγαλύτερες απουσίες απ' αυτή του Φορτούνη. Δεν ήταν ευχάριστο, δεν ήταν εύκολο αλλά ΕΠΡΕΠΕ να συμβεί. Και συνέβη.

Το αποψινό ματς με τη Φόρεστ λοιπόν αποτελεί την πρώτη αγωνιστική εμπειρία της ζωής δίχως τον Φορτούνη. Το ρόστερ έχει πολλή ποιότητα και θ' αποκτήσει κι άλλη. Τα τετραγωνικά λοιπόν στη θέση Νο10 θα καλυφθούν από την προσπάθεια των υπολοίπων. Η σωστή διάθεση να υπάρχει και η... άκρη θα βρεθεί.

Διαβάστε επίσης