Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το προϊόν και το περιτύλιγμα

Το προϊόν και το περιτύλιγμα
Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 - 12:09
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Το είχα γράψει μετά το ματς στη Λάρισα και το «βοσκοτόπι» στο οποίο κλήθηκε ν' αγωνιστεί ο Ολυμπιακός και σήμερα βλέπω να γίνεται θέμα. Όπως διαβάζω, σε γεύμα που παρέθεσε σε δημοσιογράφους ο Μηνάς Λυσάνδρου για θέματα της Σούπερ Λιγκ, μεταξύ άλλων, ειπώθηκε ότι ΠΑΟ και ΑΕΚ θα έχουν πρόβλημα με την έδρα τους τον Οκτώβριο αφού θα γίνουν βελτιωτικά έργα για τον τραγικό χλοοτάπητα και ίσως χρειαστεί να μετακομίσουν κάπου για 1-2 αγωνιστικές.

Στην Ελλάδα λοιπόν, ξανά, παίρνονται αποφάσεις και γίνονται ενέργειες ΑΦΟΥ το πρόβλημα μας χτυπήσει την πόρτα. Επίσης, στην Ελλάδα τα βελτιωτικά έργα θα γίνουν ΑΦΟΥ προηγουμένως διεξαχθεί στο επικίνδυνο για το άθλημα και την υγεία των παικτών χόρτο του ΟΑΚΑ το κορυφαίο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός θα πάει στο ΟΑΚΑ για να φιλοξενηθεί από τον ΠΑΟ και οι 22 παίκτες θα αγωνιστούν σ' ένα τερέν που θα είναι εμπόδιο για να παίξουν και επικίνδυνο να τραυματιστούν.

Αυτό βεβαίως δεν απασχολεί, επί της ουσίας, κανέναν. Αν απασχολούσε δεν θα επέτρεπε κανείς να γίνει σ' ένα τέτοιο τερέν το ματς. Όμως, στο ελληνικό ποδόσφαιρο αυτά, μια ζωή, αποτελούν... λεπτομέρειες. Αδιάφορες λεπτομέρειες. Μόνο οι προπονητές και οι παίκτες τρέμουν στην ιδέα και ανησυχούν. Οι υπόλοιποι ασχολούνται με το... περιτύλιγμα, όχι με το προϊόν το οποίο μάλιστα ύστερα επικρίνουν.

Διαβάστε επίσης

No Volos, no party

No Volos, no party

Ο Μαρτίνς δεν έκανε καθόλου πλάκα. - Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.

The Olympiacos factor

The Olympiacos factor

Ο Μελιόπουλος, ο Τσιμίκας και ο Σεμέδο. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.