Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

No Volos, no party

No Volos, no party
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019 - 09:52
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Κακά τα ψέματα. Τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ για όλους μοιάζουν με το καλύτερο πάρτι της ζωής τους. Ειδικά για τους παίκτες που ονειρεύονται από μικροί να παίξουν σ' ένα ματς που κουνιέται το σεντόνι με τα αστέρια.

Όμως στη ζωή όλα έχουν το χρόνο τους και το αντίτιμό τους. Για να είσαι παρών σ' ένα τέτοιο πάρτι οφείλεις να φροντίσεις γι' αυτό. Οι παίκτες του Ολυμπιακού για παράδειγμα μόχθησαν το καλοκαίρι για να φτάσουν στη φάση των ομίλων. Και τώρα είναι μερικά 24ωρα μακριά από την «πηγή» όπου θα πιούν «νερό». Η αποστολή τους δεν τελείωσε. Οφείλουν στα 24ωρα που μεσολαβούν ως εκεί, ν' αποδείξουν ότι αξίζουν να είναι παρόντες στη σέντρα και να κουνιέται πίσω τους το σεντόνι.

Πώς; Πολύ απλό: παίζοντας απόψε με τον Ολυμπιακό Βόλου με τη σοβαρότητα και τη συγκέντρωση που θα παίξουν κόντρα στην Τότεναμ που ακολουθεί. Το δήλωσε ο Μαρτίνς (όποιος δεν είναι έτοιμος με τον Βόλο, δεν θα είναι και με την Τότεναμ) και προφανώς δεν έκανε πλάκα. Είτε τους αρέσει, είτε όχι, ο Νο1 στόχος τέθηκε απ' όλους: πρωτάθλημα. Άρα, με τον πλουσιοπάροχο μισθό τους οφείλουν να φροντίσουν να επιτευχθεί αυτός ο στόχος.

ΥΓ: Ωραία δείχνει η αντίδραση του Κούτρη στο κόψιμό του από την ευρωπαϊκή λίστα. Η ατάκα «να κάνω τον προπονητή να πει ότι έκανε λάθος» φανερώνει ποδοσφαιρικό εγωϊσμό. Από την άλλη, θα έπρεπε να αναρωτιέται και ο ίδιος γιατί ο Πορτογάλος δεν τον θεώρησε εξ' αρχής υπερ-απαραίτητο ώστε να μην τον έχει εκτός.

Διαβάστε επίσης