Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το βίντεο-απάντηση του Ολυμπιακού

Το βίντεο-απάντηση του Ολυμπιακού
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019 - 09:29
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Πριν από το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ, ένα βίντεο (δυστυχώς) κυριάρχησε. Αυτό των γενεθλίων του Βράνιες. Για να είμαι ειλικρινής, δεν αισθάνθηκα καμία έκπληξη παρακολουθώντας το απόσπασμα. Ο συγκεκριμένος παίκτης επιθυμεί και καταφέρνει να διατηρεί δυνατό το δέσιμό του με την κερκίδα με συμπεριφορές εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων που δίνουν αφορμή για σχόλια.

Όπως παρατηρήσατε, απέφυγα να χαρακτηρίσω τις συμπεριφορές του Βράνιες. Είναι ξεκάθαρος ο χαρακτηρισμός αλλά τον κρατάω για μένα. Εξάλλου, δεν με έχετε κι ανάγκη για να καταλάβατε πώς λέγονται όσα κάνει συχνά-πυκνά.

Το βίντεο των κιτρινόμαυρων παικτών το είδαμε. Μένει να δούμε το βίντεο των ερυθρόλευκων. Όχι από γενέθλια. Όχι από πάρτι. Όχι ΠΡΙΝ από το ματς. Προσωπικά ένα βίντεο περιμένω από τους παίκτες του Ολυμπιακού που να αφορά το ντέρμπι της Κυριακής. Κι αυτό το βίντεο είναι το 90λεπτο του ματς.

Περιμένω λοιπόν τη ΣΩΣΤΗ αντίδραση των παικτών του Ολυμπιακού που, όπως είναι λογικό, αισθάνθηκαν προσβεβλημένοι από τις ύβρεις. Δεν θέλω λοιπόν να δω ανάλογο βίντεο. Ούτε ανάλογες συμπεριφορές. Θέλω να δω σπουδαία απόδοση και 100% ποδοσφαιρικό πείσμα στο χόρτο του «Γ. Καραϊσκάκης» την Κυριακή. Και, αν είναι εφικτό, μια καθαρή και πέρα από κάθε αμφισβήτηση νίκη.

Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Αυτή θα είναι η ΙΔΑΝΙΚΗ και άκρως ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ απάντηση.

ΥΓ1: Κάθε φορά, μετά από κάθε ματς που ένας παίκτης θα έχει μέτρια ή κακή απόδοση και θα κάνει λάθη, γίνεται ντόρος. Ζητείται η... παγκοποίησή του. Σόρι αλλά δεν υπάρχει ούτε ένας παίκτης στον κόσμο, όσο καλός και ακριβός να είναι, που παίζει στο 100% και στην τελειότητα, όλη τη σεζόν. Αυτό, πολύ απλά, ΔΕΝ γίνεται. Θα υπάρξει και το ντεφορμάρισμα, μέρος του παιχνιδιού είναι. Ας κουλάρουμε λίγο.

ΥΓ2: Το τελευταίο που πρέπει να κάνουν όσοι βρεθούν στις κερκίδες την Κυριακή θα είναι να ασχοληθούν με τον Βράνιες ή όποιον άλλο από την ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης