Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Θρύλος και οι... εργοστασιακές ρυθμίσεις

Ο Θρύλος και οι... εργοστασιακές ρυθμίσεις
Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019 - 11:01
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Το ματς γίνεται χωρίς κόσμο εξαιτίας της γνωστής τιμωρίας. Μετά τον Βαλμπουενά δεν υπολογίζεται και ο τραυματίας Γκιλιέρμε ενώ απών θα είναι και ο τιμωρημένος Σεμέδο. Εκτός έμεινε και ο Ομάρ για ξεκούραση. Αν τους παραπάνω δεν τους θεωρείτε αρκετούς λόγους ώστε να μετατρέψουν το σημερινό ματς με την ΑΕΛ (μία από τις πλέον μαχητικές ομάδες του πρωταθλήματος) στο Γ. Καραϊσκάκης σε «παγίδα», σκεφτείτε το ξανά.

Όλοι «φωνάζουν» και λένε ότι ΘΕΛΟΥΝ να δουν να δίνονται ευκαιρίες σε νέους παίκτες που δεν έχουν παίξει αρκετά (Μπενζιά, Γκασπάρ) ή παλιούς που είναι εκτός των βασικών πλάνων (Κούτρης) ή προέρχονται από τραυματισμό (Λάζαρος) αλλά φαντάζομαι οι ίδιοι ταυτόχρονα ΔΕΝ θέλουν να δουν τον Ολυμπιακό, των τόσων αλλαγών, να ασθμαίνει και να στραβοπατάει με την ΑΕΛ... Κάποια στιγμή ας καταλάβουμε πως δεν γίνονται όλα μαζί, και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος... Όταν λοιπόν από μια ομάδα που λειτουργεί καλά της αφαιρείς βασικά της «γρανάζια» είναι λογικό να υπάρξουν δυσλειτουργίες ή τροποποίηση των... εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Όπως και να 'χει, το ζητούμενο σήμερα δεν είναι η μπαλάρα αλλά η νίκη και μόνο αυτή. Μπαλάρα χόρτασε τον κόσμο του ο Ολυμπιακός στα ματς με τον Παναιτωλικό και (κυρίως) τον Αστέρα, σήμερα ας κάνει απλά τη δουλειά, να πάρει τους 3β. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και μια τελευταία αγωνιστική υποχρέωση, στο Βόλο την Κυριακή με την ομώνυμη ομάδα.

ΥΓ: Το 2020 θ' αρχίσει πολύ... ροκ για τον Ολυμπιακό. Με ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟ στο άδειο, ξανά λόγω τιμωρίας, Γ.Καραϊσκάκης και ακολούθως θα υπάρξει δίμηνο (Ιανουάριος-Φεβρουάριος) «φωτιά». Ένα ματς ανά τέσσερις μέρες θα δώσουν οι ερυθρόλευκοι και μετά την αρχή με τους πράσινους στο Φάληρο η κατάληξη του διμήνου θα είναι στο Λονδίνο για τη ρεβάνς των 32 του Γιουρόπα με την Άρσεναλ!

ΥΓ2: Ήταν ξεκάθαρος ο Μαρτίνς όταν ρωτήθηκε χθες από τη Nova για παίκτες που βάζει αλλά και για παίκτες που δεν βάζει. Ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα... σκυλιά δεμένα. Το παράδειγμα του Σουντανί είναι το πλέον χαρακτηριστικό. Ας το ακολουθήσουν κι άλλοι.

Διαβάστε επίσης

Πλήρης σε άδειο γήπεδο

Πλήρης σε άδειο γήπεδο

Ο Ολυμπιακός είχε πολλές απουσίες αλλά ήταν ξανά... γεμάτος με τους κανόνες που τον κάνουν ΟΜΑΔΑ. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.

Στερεί χρόνια, δίνει ζωή

Στερεί χρόνια, δίνει ζωή

Η «μεγάλη» δήλωση του Μαρτίνς και οι... φτυαριές συναισθημάτων του ΣΕΦ. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.