Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάνε restart και βάλε pin

Κάνε restart και βάλε pin
Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 - 11:51
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Γκιλιέρμε ντος Σάντος Τόρες. Κώστας Φορτούνης και οσονούπω Ντανιέλ Ποντένσε, Χιλάλ Σουντανί και (γιατί όχι;) Μπρούνο Φελίπε. Το... λογισμικό του Ολυμπιακού είναι σε διαδικασία αναβάθμισης. Μεγάλης και πολύ ποιοτικής. Παρακαλώ περιμένετε μερικά αγωνιστικά λεπτά και ύστερα κάντε επανεκκίνηση και βάλτε το pin σας.

Για να είμαι ειλικρινής, τίποτα και κανείς δεν εγγυάται ομαλή λειτουργία μιας ποδοσφαιρικής ομάδας, ειδικά όταν αυτή αποτελείται από ανθρώπους και δεν μιλάμε, κυριολεκτικά, για λογισμικό που, λίγο-πολύ, ξέρεις τί περιμένεις.

Δικαιούμαι ωστόσο κι εγώ, όπως κι εσείς και φυσικά ο Μαρτίνς, να περιμένω τα καλύτερα. Δεν θέλω να κουράσω περισσότερο επαναλαμβάνοντας πόσο σημαντικό θεωρώ τον Γκιλιέρμε για τη γενικότερη λειτουργία, ανασταλτική και δημιουργική, των Πειραιωτών. Το έχετε δει κι εσείς, το έχουν καταλάβει όλοι.

Σημαντική προφανώς είναι και η επιστροφή Φορτούνη αν και με τον Έλληνα όλοι μας πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και να μην θέσουμε στα ύψη τις προσδοκίες μας. Δεν λείπει ένα μήνα, δεν επανέρχεται μετά από μια απλή κάκωση ή μια θλάση. Λείπει μήνες, το σώμα του υπέστη μεγάλο σοκ και θέλει χρόνο να επανέλθει στα πολύ καλά του. Θα επανέλθει αλλά θέλει χρόνο για να βρει ρυθμό.

Γι' αυτό cool όλοι μας. Και ο παίκτης και ο Μαρτίνς γνωρίζουν καλύτερα τί πρέπει να κάνουν για το καλό όλων, πρωτίστως της ομάδας.

Το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός μόλις άρχισε ένα τρίμηνο - φωτιά. Ένα τρίμηνο που κρίνονται τα πάντα και παντού. Ένα τρίμηνο με συνεχή και δύσκολα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Για να τα καταφέρει χρειάζεται η μέγιστη δυνατή προσπάθεια από την ομάδα, θετική ενέργεια και όχι μουρμούρα απ' όλους όσοι βρίσκονται δίπλα σ' αυτή, τύχη και φυσικά διεξαγωγή των αγώνων με ίσους και όχι εξυγιαντικούς όρους τύπου ματς στο Βόλο.

ΥΓ: Μην... ξεχάσουν οι Έλληνες διαιτητές να κάνουν αποχή. «Θάμπωσαν» το πανελλήνιο πάλι χθες με την απόδοσή τους σε διάφορα γήπεδα. Πάντα φταίνε οι άλλοι που τους κρίνουν και τους... στοχοποιούν, για αυτοκριτική ούτε λόγος.

Διαβάστε επίσης

Το πιο δύσκολο, ως το επόμενο

Το πιο δύσκολο, ως το επόμενο

Η λογική μάχης κόντρα στην αήττητη στο σπίτι της Λαμία και η νέα έδρα (Βόλος) ξένων γλωσσών. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.