Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το 80% του γκολ στον Ελ Αραμπί

Το 80% του γκολ στον Ελ Αραμπί
Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020 - 10:46
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Μάχη περίμενα, μάχη ήταν το ΟΦΗ-Ολυμπιακός. Στο καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι δεν είναι πολλά τα πράγματα που πρέπει να «κρατήσει» κανείς. Ένα κακό ματς με ένα σούπερ αποτέλεσμα διεξήχθη στο Ηράκλειο για τους ερυθρόλευκους. Όσο περνάει ο καιρός και λιγοστεύουν οι αγωνιστικές θα μετράει, πάνω απ' όλα, η νίκη. Εξάλλου πέρυσι ο Ολυμπιακός υπέστη ήττα-σοκ στο Γεντί Κουλέ κάνοντας τότε περισσότερες και πιο σημαντικές φάσεις απ' αυτές που έκανε χθες και όπως έγραφα πριν από 24 ώρες εκείνο το ματς αποτέλεσε την αρχή του... τέλους (Γιαννιώτης, Τουρέ, Νάτχο) για κάποιους παίκτες του.

Με τη μεγάλη πλειοψηφία των παικτών του μέτριους και κάτω του μετρίου δεν θα μπορούσε να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο και σ' έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Όμως, όπως σωστά είπε ο Πέδρο Μαρτίνς, τέτοιες νίκες δίνουν τίτλους και ο Ολυμπιακός δεν έχει να σκεφτεί για πολύ ακόμα το ματς αυτό. Ακολουθεί, δίχως ανάσα, την Κυριακή το ματς με την ΑΕΚ στο -συνήθως αφιλόξενο και μπελαλίδικο και γκαντέμικο- ΟΑΚΑ. Τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια, φασαρίες φέρνει.

Και κάτι τελευταίο. Είπα στην αρχή ότι δεν υπάρχουν πολλά που μπορεί να πει κανείς στο ποδοσφαιρικό κομμάτι για χθες. Γράψτε λάθος. Ο Καμαρά σκόραρε στο Ηράκλειο αλλά το 80% του γκολ ανήκει στον Ελ Αραμπί. Τί να πει κανείς; Κυνηγάει μια χαμένη μπαλιά, μια χαμένη φάση και βρίσκει χρυσάφι. Απίθανο κλέψιμο στον Γιαννούλη και εξίσου απίθανη (τέλεια) η ασίστ στον Καμαρά. Γλυκιά, στρωτή σέντρα, έτσι όπως θα ήθελε να πάρει και ο ίδιος ανάλογη πάσα. Ο Μαντί έκανε το πιο εύκολο και βούλωσε τα αυτιά του αντί να ευχαριστήσει πριν απ' όλα τον δημιουργό.

ΥΓ: Για το σκηνικό με τον Σεμέδο δεν έχω να προσθέσω κάτι, απολογήθηκε ο ίδιος μέσω κοινωνικών δικτύων και έδειξε ότι πέρα από ποιότητα ως παίκτης έχει και ποιότητα ως άνθρωπος. Με «κρύο» κεφάλι κατάλαβε το λάθος του. Τελεία.

ΥΓ2: Τελικά θα απαντήσει κανείς σοβαρά και υπεύθυνα γιατί εκπροσωπήθηκε από τον κ.Σαββίδη ο ΠΑΟΚ στη χθεσινή συνάντηση και όχι άλλα μέλη της οικογένειάς του; Και γιατί τον δέχθηκαν οι αρμόδιοι; Να υποθέσουμε δηλαδή ότι σε οποιονδήποτε μελλοντικό ισχυρισμό του δικεφάλου αναφορικά με τα ιδιοκτησιακά του η χθεσινή παρουσία του κ.Σαββίδη θ' αποτελέσει, τρόπον τινά, «δεδικασμένο»;

Y3: «Η κανονικότητα για την οποία σκούζουν, είναι να παίρνουν πέναλτι σε φάσεις σαν αυτή με Σωτηρίου-Μασούρα και αντί για τον Σεμέδο, να αποβάλλονται τα ballboys...». Έχοντας κατά νου την προηγούμενη διεύθυνση επικοινωνίας του ΠΑΟΚ, νόμιζα ότι δεν μπορεί ν' αποκτήσει χιούμορ ακόμα πιο ταιριαστό σε επιθεώρηση. Γελάστηκα...

Διαβάστε επίσης