Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η δίκη του «μου είπαν», «άκουσα», «δεν ξέρω»

Η δίκη του «μου είπαν», «άκουσα», «δεν ξέρω»
Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2020 - 12:06
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Ο Τάκης Φύσσας πήρε τη... σκυτάλη σήμερα να καταθέσει στην «περιβόητη» δική των 28. Όπως λέω κάθε φορά σε ανάλογες περιπτώσεις, αθώοι ή ένοχοι είναι εκείνοι που αποφασίζουν τα κανονικά δικαστήρια, όχι τα δημοσιογραφικά ή τα καφενειακά.

Ωστόσο, αυτό που έχω να παρατηρήσω είναι ότι και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής συνέχισε στο ίδιο μοτίβο με τους προηγούμενους (π.χ. Μελισσανίδης) που κατέθεσαν. Η κατάθεσή του ήταν με ατάκες τύπου «μου είπαν», «δεν ξέρω», «άκουσα». Προς το παρόν τουλάχιστον, από το... ταμείο των αποδείξεων δεν περνάει κανείς. Λέγονται πολλά και ταυτόχρονα τίποτα. Αυτό τουλάχιστον καταλαβαίνω εγώ που ούτε δικαστής, ούτε εισαγγελέας, ούτε δικηγόρος είμαι. Άρα και προφανώς ούτε ειδικός. Ως παρατηρητής καταθέτω τις εντυπώσεις που έχω σχηματίσει απ' όλα όσα έχουν λεχθεί ως τώρα.

Και ως παρατηρητής ούτε «βόμβες» ούτε «ρουκέτες» βλέπω, με... στρακαστρούκες μοιάζουν τα όσα έχουν κατατεθεί στη δίκη ως τώρα.

ΥΓ: Πολύ, πολύ, πάρα πολύ, δύσκολο είναι το ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για τον Ολυμπιακό. Κάθε χρόνο εκεί οι ερυθρόλευκοι περνούν δύσκολα. Είτε κερδίζουν στο γκολ, είτε μένουν στην ισοπαλία, είτε χάνουν. Από τη σεζόν 2011/12 ο Ολυμπιακός έχει να κερδίσει με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά... Κάτι λέει αυτό...

ΥΓ2: Υπάρχουν αθλητικά γεγονότα που δύσκολα υπάρχουν λέξεις για να τα περιγράφεις. Να τα αισθανθείς μόνο μπορείς. Το χθεσινό Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ ανήκει στην παραπάνω κατηγορία.

ΥΓ3: Αν η κουμπαριά που ισχυρίζεται ο ΠΑΟΚ ότι υπάρχει μεταξύ του κ.Αυγενάκη και του προέδρου της ΕΕΑ, κ.Τζουλάκη αποτελεί κάτι μεμπτό, να υποθέσουμε ότι εμμέσως πλην σαφώς παραδέχεται ότι δεν είναι και τόσο νορμάλ το Σαββίδης / ΠΑΟΚ - ανηψιός / Ξάνθη; Όχι;

Διαβάστε επίσης

Κάτι... χρωστάει ο Θεός

Κάτι... χρωστάει ο Θεός

Ο Φλεβάρης που πέρυσι ήταν γδάρτης για το ποδοσφαιρικό παρεάκι του Ρέντη. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.