Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλοι IN γιατί αξίζουν το sold OUT

Όλοι IN γιατί αξίζουν το sold OUT
Κυριακή, 1 Μαρτίου 2020 - 11:06
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Τώρα που όλος ο κόσμος είναι σε... νιρβάνα από το έπος του Λονδίνου, τώρα το ματς με τον Παναιτωλικό μοιάζει στα δικά μου μάτια ακόμα πιο δύσκολο. Μα, θα αναρωτηθεί κανείς και καλά θα κάνει, ρε φίλε κάθε φορά το ίδιο μας λες. Λέω το ίδιο γιατί έτσι αισθάνομαι και έτσι είναι.

Ο Μαρτίνς που ξέρει καλύτερα και από μένα και από σας, έβγαλε... σπυριά χθες ερωτηθείς από τη Nova για την Άρσεναλ αλλά και τη Γουλβς. Γνωρίζει πολύ καλά πως αυτή θα είναι η μεγαλύτερη παγίδα στην οποία μπορεί να πέσει μέσα ο Ολυμπιακός το να μείνει... κολλημένος στο Λονδίνο ή να... ταξιδέψει πρόωρα στο Γούλβερχαμπτον.

Στα δεδομένα που ανεβάζουν το συντελεστή δυσκολίας του ματς προσθέστε την κούραση όσων αγωνιστούν βασικοί και έπαιξαν στο Λονδίνο και τις αναγκαστικές απουσίες εκείνων που έχουν μείνει εκτός αποστολής ή θα μείνουν εκτός 11άδας για να ξεκουραστούν. Την ίδια στιγμή ο Παναιτωλικός δείχνει να έχει βρει τα πατήματά του και μην ξεχνάμε ότι είναι η ομάδα που σ' αυτό το ματς δεν έχει απολύτως τίποτα να χάσει.

Απαιτείται λοιπόν σοβαρότητα και συγκέντρωση απ' όλους όσοι αγωνιστούν. Το ιδανικό θα είναι ο Ολυμπιακός να κάνει ένα δυνατό ξεκίνημα ώστε να προσπαθήσει και να καταφέρει να τελειώσει νωρίς το όποιο σασπένς και ύστερα να βάλει τη μηχανή στο... ρελαντί γιατί ακολουθεί άμεσα νέο ταξίδι στη Θεσσαλονίκη για τον α' ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ.

ΥΓ: Το αξίζει το sold out σήμερα η ομάδα. Το γιατί δεν χρειάζεται να το εξηγήσουμε, έτσι δεν είναι...;

ΥΓ2: Πιθανότατα θα πάρουμε μια... γεύση από τον Μορ σήμερα και πιθανότατα αυτό θα γίνει ως αλλαγή. Στο Ρέντη λένε ότι έχει κάνει τρομερή προσπάθεια από τη μέρα που πάτησε το πόδι του στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού (ήταν πίσω και εμφανώς ανέτοιμος) και εκτιμούν ότι θα βοηθήσει ουσιαστικά στη συνέχεια.

ΥΓ3: Η ατυχία που έχει... κατασκηνώσει στο Ρέντη τα τελευταία δύο χρόνια δε λέει να φύγει ακόμα και τώρα. Βασικός θα έπαιζε σήμερα ο Καφού και θα έδινε ανάσες σε κάποιον άλλο χαφ αλλά ένα διάστρεμμα τον αφήνει εκτός.

ΥΓ4: «Είμαι άυπνος δύο μέρες, βλέπω συνέχεια το ματς με την Άρσεναλ», δήλωσε ο Μασούρας. Γιώργο, πίστεψέ μας, δεν είσαι μόνος σ'αυτή την αϋπνία και το play, stop, rewind του κάθε βίντεο (επίσημα αλλά και οπαδών από την κερκίδα που είναι υπέροχα) από το Emirates.

Διαβάστε επίσης

Ματς σε... λευκό χαρτί

Ματς σε... λευκό χαρτί

Ο ΠΑΟΚ που θα είναι ορκισμένος και η κούραση και το μυαλό του Ολυμπιακού... Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης...