Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Lockdown και unlock up

Lockdown και unlock up
Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020 - 11:14
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Να 'μαστε λοιπόν και σε μια άλλη πραγματικότητα που, μέχρι τώρα, μόνο σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας βλέπαμε. Ο καθένας δικαιούται και πρέπει να έχει τη γνώμη του για το lockdown (σ.σ.: δηλαδή το κλείσιμο, σχεδόν, των πάντων και του περιορισμού κυκλοφορίας), ωστόσο στην παρούσα φάση υπάρχει η μεγαλύτερη αλήθεια και ανάγκη απ' όλες: να μείνουμε όλοι ασφαλείς, υγιείς, ζωντανοί. Κι αυτό δεν επιδέχεται ερμηνείες ή διαφορετικές απόψεις.

Ας είναι το lockdown η αρχή μιας τελικής ευθείας που θα οδηγήσει στο unlock up (ξεκλείδωμα) της κανονικότητας και των πιο ασφαλών ημερών όλων μας.

Στα καθαρά ποδοσφαιρικά κομμάτια, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να λειτουργεί ακόμα και έτσι.

Οι παίκτες γυμνάζονται, προς το παρόν, ατομικά και ελπίζουν σύντομα να είναι σε θέση να σμίξουν στο Ρέντη για να μετρήσουν αντίστροφα και για την ποδοσφαιρική κανονικότητα. Είναι μια περίοδος πολύ σημαντική για τους ίδιους που δίνουν... εξετάσεις και για τον επαγγελματισμό τους.

Την ίδια στιγμή προπονητής και διοίκηση φέρονται να ρίχνουν ματιές στο κοντινό και πιο μακρινό μέλλον για κινήσεις που πρέπει να γίνουν ώστε αυτή η υπέροχη ομάδα να γίνει ακόμα πιο υπέροχη.

ΥΓ: Το overdose πληροφόρησης για όλα όσα συμβαίνουν στον πλανήτη, συχνά, οδηγεί σε παραπληροφόρηση. Προσωπικά μου αρκεί η ενημέρωση του κ. Τσιόδρα κάθε απόγευμα. Δίχως τρομολαγνεία, δίχως υπερβολή αλλά και δίχως υποβάθμιση. Είναι τόσο, όσο πρέπει.

ΥΓ2: Ψυχραιμία, υπομονή και θετική σκέψη.

Διαβάστε επίσης

Τα ΟΧΙ και τα ΝΑΙ

Τα ΟΧΙ και τα ΝΑΙ

Πώς, λόγω lockdown, αποθεώνεται περισσότερο η σημερινή διοίκηση του Ολυμπιακού. Γράφει ο ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ.