Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι πράξεις «μιλάνε» καλύτερα από τις λέξεις

Οι πράξεις «μιλάνε» καλύτερα από τις λέξεις
Σάββατο, 11 Απριλίου 2020 - 09:41
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Τον αληθινό του χαρακτήρα ο καθένας τον δείχνει στα δύσκολα. Εκεί φαίνονται όλα. Και οι αντοχές και η προσαρμοστικότητα και η εξυπνάδα να βρεις τρόπους να πας παρακάτω. Φυσικά εκεί φαίνεται και το πόσο ενδιαφέρεσαι για τους άλλους ή όταν εκείνοι έχουν ανάγκη γυρνάς το βλέμμα από την άλλη και κάνεις πως δεν βλέπεις. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με αφορμή την πανδημία που έχει πατήσει... παύση σε όλα, επιβεβαιώνει ότι δεν ανήκει σε 'κείνους που κοιτάνε από την άλλη πλευρά. Ως άνθρωπος της αγοράς, με πολλές διαφορετικές δραστηριότητες, αντιλαμβάνεται απόλυτα τις... αντοχές (δεν είναι πολλές) του Εθνικού Συστήματος Υγείας και πόση διαφορά μπορεί να κάνει έστω και μία επιπλέον Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Γι' αυτό λοιπόν, δίχως πολλές καθυστερήσεις, αποφάσισε να χρηματοδοτήσει από κοινού με την κ. Αγγελική Φράγκου και την εταιρία ΙΟΝ Α.Ε. τη δημιουργία 12 νέων Μ.Ε.Θ. στο γενικό κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας. Στην παρούσα φάση αυτό, στο δικό του μυαλό, ήταν η δράση που ήταν αναγκαία από τις υπόλοιπες που βρίσκονται στο σημειωματάριό του. Δράσεις επιχειρηματικές, φυσικά και αθλητικές. «Πάνω» απ' όλα αυτά, ήταν η προσφορά προς την κοινωνία και τον συνάνθρωπο. Οι πράξεις «μιλάνε» πάντα πιο δυνατά από τις λέξεις.

ΥΓ: Διάβαζα το ποστ του Κώστα Καραπαπά για την τυχαία (...) ταυτόχρονη επικοινωνιακά γραμμή ερασιτέχνη ΠΑΟ και ΠΑΟΚ. Ουσιαστικά ο αντιπρόεδρος των ερυθρόλευκων έλυσε και στον τελευταίο, που ενδεχομένως δεν είχε καταλάβει κι ας ήταν τόσο ξεκάθαρο, την όποια απορία. Θα θυμάστε, φαντάζομαι, τους «έξοχους» διαλόγους και την ανταλλαγή φιλοφρονήσεων μεταξύ των διοικητικών των δύο πλευρών το προηγούμενο διάστημα. Είναι σαν την περιβόητη εμφάνιση του κ. Μπαλτάκου στο OPEN στην οποία έλεγε ότι ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει ν' ανησυχεί για το θέμα της πολυϊδιοκτησίας και ελάχιστες μέρες μετά εμφανίστηκε στο δικαστήριο ως νομικός εκπρόσωπος του δικεφάλου... Σε προετοιμάζουν μόνοι τους κάθε φορά για την επόμενη κίνηση.

Διαβάστε επίσης

Ποιος μιλάει ή τι λέει;

Ποιος μιλάει ή τι λέει;

Η κουβέντα του Μάτζικ Τζόνσον για τη σημασία των σπορ στη ζωή μας και το ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.

Δύο χρόνια Ολυμπιακό...τητα

Δύο χρόνια Ολυμπιακό...τητα

Τα «γενέθλια» της συνεργασίας με τον Μαρτίνς, που επιβεβαίωσε την ικανότητα του Μαρινάκη ως... σκάουτ -και- προπονητών. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.