Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το lockdown που θέλει

Το lockdown που θέλει
Σάββατο, 18 Απριλίου 2020 - 10:13
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Κανείς στον πλανήτη δεν αισθάνεται άνετα υπό το lockdown που έχει περιορίσει τα πάντα. Από την άλλη καταλαβαίνουμε άπαντες ότι είναι ένα αναγκαίο κακό ώστε να αποφευχθούν μεγαλύτερα μελλοντικά κακά.

Υπάρχει ωστόσο κι ένα lockdown που θέλει ο Ολυμπιακός να συμβεί και από το οποίο εξαρτώνται τα πάντα στους μετέπειτα χειρισμούς του εν όψει του κοντινού και πιο μακρινού μέλλοντος. Κι αυτό δεν είναι άλλο από το... κλείδωμα του Πέδρο Μαρτίνς στο Ρέντη. Καθημερινά γράφονται ουκ ολίγα για πράγματα που προτίθεται να κάνει και σχεδιάζει ο Ολυμπιακός για την επόμενη σεζόν. Καταλαβαίνουμε ωστόσο άπαντες πως πριν τελειώσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το θέμα της ανανέωσης του προπονητή, δύσκολα θα... τελεσιδικήσει κάτι από τα υπόλοιπα.

Είναι, έτσι μου φαίνεται εμένα τουλάχιστον, ξεκάθαρη η αμοιβαία εκτίμηση Ολυμπιακού και Μαρτίνς. Το ίδιο ισχύει και με τη θετική προδιάθεση για ανανέωση της συνεργασίας. Βεβαίως, ένα συμβόλαιο ανανεώνεται όταν πέσουν οι υπογραφές και βγουν οι ανακοινώσεις. Ως τότε, υπομονή απ' όλους μας. Οι άμεσα εμπλεκόμενοι ξέρουν καλύτερα και θα χειριστούν την υπόθεση όπως πρέπει. Εμείς απλά παρατηρούμε και περιμένουμε με ανυπομονησία ν' ακούσουμε ότι επετεύχθη το συγκεκριμένο lockdown.

ΥΓ: Συνηθίζεται στις «μεγάλες» γιορτές, άλλος λίγο άλλος πολύ, να κάνουμε ένα «ψάξιμο» μέσα μας και ένα restart. Αυτό το Πάσχα (σε μένα τουλάχιστον) συμβαίνει πιο πολύ από ποτέ. Προσωπικά η δική μου αληθινή ανάσταση φέτος θα έρθει τη στιγμή που θα μπορώ να λειτουργήσω όπως και πριν, δίχως μεγάλες φοβίες για τα «μικρά» και καθημερινά. Φυσικά θα είναι και η στιγμή που θα μπορέσω ξανά να δω από κοντά ποδόσφαιρο, θα είναι μία άλλη απόδειξη επιστροφής της κανονικότητας. Θέλω να πιστεύω ότι η υπομονή που καλούμαστε όλοι να κάνουμε ακόμα, φτάνει στο τέλος της.

Υ2: Και για να γελάσουμε λίγο, η πληροφορία σύμφωνα με την οποία ο ΠΑΟΚ θα πάει στο CAS για να βρει, όπως λέει, το δίκιο του με ερωταπαντήσεις που βρίσκονται στα προγράμματα τηλεκατάρτισης τύπου «Σκοιλ Ελικικου» ελέγχεται ως ανακριβής.

Διαβάστε επίσης