Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πεντακόσιες εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδες

Πεντακόσιες εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδες
Σάββατο, 25 Απριλίου 2020 - 09:52
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Αν επιχειρούσε κανείς ν' αρχίσει σήμερα το μέτρημα των φορών που ζητήθηκε / απαιτήθηκε από αντιπάλους του Ολυμπιακού ο υποβιβασμός του για... σκάνδαλα, πιθανότατα όταν θα είχε τελειώσει θα είχε βρεθεί το εμβόλιο για τον κορονοϊό. Με πρόχειρους υπολογισμούς νομίζω ότι είναι κοντά στις πεντακόσιες εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδες. Το επόμενο βήμα είναι να απαιτηθεί από την Κυβέρνηση να συμπεριλάβει τον υποβιβασμό των ερυθρόλευκων και στα SMS που στέλνουμε στο 13033 για τις μετακινήσεις. Να μπει ένας έξτρα κωδικός που να λέει: στείλτε εκεί για να υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός.

Και με σημαντική χρέωση να ήταν το SMS κάποια εκατομμύρια θα το έστελναν ελπίζοντας να δουν την ονείρωξή τους να γίνεται πραγματικότητα. Εδώ που τα λέμε, ο μοναδικός τρόπος να μη χάνουν από τον Ολυμπιακό είναι να μη συνυπάρχουν στις ίδιες διοργανώσεις. Στις ευρωπαϊκές τα καταφέρνουν και μόνοι τους, στις ελληνικές ζητούν τη βοήθεια εισαγγελέων και δικαστών.

Αν το καλοσκεφτούμε υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ο Ολυμπιακός να μη βρίσκεται στην ίδια κατηγορία με κανα δυο αντιπάλους του στη Σούπερ Λιγκ του χρόνου. Μόνο που μιλάμε για το σοβαρό ενδεχόμενο να μη φύγει αυτός αλλά εκείνοι... Το έγραφα και χθες, το επαναλαμβάνω και σήμερα, το έχω κάνει πολλάκις στο παρελθόν και θα το κάνω άλλες τόσες στο μέλλον. Σέβομαι τον ρόλο του καθενός στη δουλειά του, τον τομέα του. Π.χ. τους εισαγγελείς, τους δικαστές, τους δικηγόρους κτλ.

Δεν σέβομαι εκείνους που επιχειρούν να κάνουν / υποδείξουν τη δουλειά των άλλων. Π.χ. τους δημοσιογράφους που κάνουν τους εισαγγελείς, τους δικαστές, τους δικηγόρους, τους υπουργούς.
Και στη... φρέσκια και ταυτόχρονα παλιά υπόθεση της εισήγησης από την επιτροπή δεοντολογίας θα περιμένω να καταλήξει κάπου.

Με το φτωχό μου το μυαλό λέω ότι είναι μια, ακόμα, φούσκα που θα σκάσει. Αλλά αυτή είναι η δική μου σκέψη, μπορεί να την πετάξετε και στα σκουπίδια. Πάντως το ίδιο φτωχό μυαλό είχα όταν εκτιμούσα ότι το θέμα ΠΑΟΚ-Ξάνθης θα οδηγηθεί εκεί που οδηγήθηκε. Παρεμπιπτόντως, η... βόλτα στο CAS, είτε την κάνουν μαζί Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ είτε μόνος του τελικά ο Ολυμπιακός, θα έχει πλάκα. Γίνεται εύκολα και ταινία. Κωμωδία φυσικά.

Διαβάστε επίσης