Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προηγούνται οι παρόντες

Προηγούνται οι παρόντες
Τρίτη, 12 Μαΐου 2020 - 23:30
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Εν μέσω μιας πρωτοφανούς κατάστασης (σ.σ.: στη σύγχρονη ιστορία της ανθρωπότητας τουλάχιστον) είναι λογικό τα... νερά στα οποία κολυμπούν(κολυμπάμε) όλοι είναι αχαρτογράφητα. Προσπαθεί ο καθένας, όπως μπορεί, να επανέλθει στην κανονικότητα. Πρωτίστως βεβαίως προσπαθεί να μείνει ασφαλής και υγιής, και ύστερα να δει τι θα κάνει.

Για να έρθουμε στα δικά μας... νερά, τα ποδοσφαιρικά και Ολυμπιακά, και ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος προσπαθεί να επανέλθει στην κανονικότητα και να δει την επόμενη μέρα. Υπάρχουν πάρα πολλά θέματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν, εκτός του προφανούς, δηλαδή του πότε και πώς θα παιχτεί ξανά ποδόσφαιρο. Στα υπόλοιπα, αντιμετωπίστηκε ήδη με επιτυχία το θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του Πέντρο Μαρτίνς.

Πλέον οι ερυθρόλευκοι θ' αρχίσουν σιγά σιγά να ξεκαθαρίζουν και τα υπόλοιπα που αφορούν σε παίκτες. Και μπορεί η επόμενη σεζόν να μη γνωρίζει κανείς πότε ακριβώς θ' αρχίσει, ωστόσο είναι δεδομένο ότι οι ομάδες πρέπει να «τρέξουν», ουσιαστικά ταυτόχρονα, το τώρα και το αύριο λόγω του χρόνου που πια δεν θα υπάρχει να χωρίσει πραγματικά την τρέχουσα και την επόμενη. Γι' αυτό λοιπόν αυτή την περίοδο βιώνουμε κάτι που δεν είναι και τόσο συνηθισμένο. Να μιλάμε για σημαντικά ματς που είναι να γίνουν για την τρέχουσα σεζόν και ταυτόχρονα να μιλάμε για θέματα που αφορούν στην επόμενη όπως ήταν το θέμα προπονητή.

Το αυτό ισχύει και για παίκτες που είναι ήδη στην ομάδα όπως ο Ομάρ. Ο Ομάρ είναι ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο του Ολυμπιακού. Είναι, επίσης, ένας από τους πάρα πολλούς άξιους παίκτες που έχει ο Ολυμπιακός στο ρόστερ του και πρέπει ν' αποφασιστεί τί θα κάνει μαζί τους. Τα περιουσιακά στοιχεία των Πειραιωτών είναι αυτή τη στιγμή σε απόλυτη προτεραιότητα. Δεν είναι λίγα και τα ονόματα που γράφονται καθημερινά για άλλους παίκτες που ίσως αποκτηθούν από την ομάδα.

Να είμαστε βέβαιοι ωστόσο πως η απόλυτη προτεραιότητα είναι οι παρόντες.

Διαβάστε επίσης

Το πνεύμα του Σουντανί

Το πνεύμα του Σουντανί

Τα σκληρά εις βάρος του δεδομένα κόντρα στον αλύγιστο χαρακτήρα του Αλγερινού. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης...