Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πνεύμα του Σουντανί

Το πνεύμα του Σουντανί
Πέμπτη, 14 Μαΐου 2020 - 12:33
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Στις 25 του Νοέμβρη που θα έρθει, θα γίνει ακριβώς 33 ετών. Και την τελευταία διετία «φόρτωσε» τον οργανισμό του με δύο πολύ σοβαρούς τραυματισμούς, τον δεύτερο προσπαθεί να ξεπεράσει τώρα. Τα δεδομένα είναι σκληρά και μοιάζουν δύσκολο να ξεπεραστούν.

Ωστόσο, επειδή μιλάμε για τον Ελ Αρμπί Χιλέλ Σουντανί, το συγκεκριμένο στάτους δεν του απαγορεύει το οτιδήποτε. Άπαντες στον Ολυμπιακό έχουν να λένε για το πείσμα και το μαχητικό πνεύμα του Αλγερινού μεσοεπιθετικού. Ο Σουντανί μπορεί να είναι ένα από τα πολλά θετικά παραδείγματα στο υπάρχον ρόστερ των πρωταθλητών.

Γι' αυτό και οι περισσότεροι πιστεύουν ότι και τη νέα σεζόν θα μπορεί να είναι χρήσιμος, όταν γίνει απολύτως υγιής. Ο τρόπος που έχει διαχειριστεί τις τεράστιες απογοητεύσεις του την τελευταία διετία είναι υποδειγματικός. Πεισμώνει περισσότερο και παλεύει. Βάζει στοιχήματα με τον εαυτό του και συνήθως τα κερδίζει.

Σε μία ακόμη δύσκολη σεζόν που, με το καλό, θ' αρχίσει κάποια στιγμή το φθινόπωρο, ο Σουντανί πιθανώς θα είναι ένας απ' αυτούς στους οποίους θα βασιστεί ο Ολυμπιακός και ο Μαρτίνς. Μπορεί να μην είναι βασικός αλλά θα είναι πάντα... εκεί να δίνει πολύτιμες και ποιοτικές λύσεις.

ΥΓ: Υπάρχουν συχνά παίκτες ή εκπρόσωποι παικτών που δηλώνουν ή διαρρέουν ότι τους θέλει ο Ολυμπιακός. Ότι ισχυρίζεται κάποιος κάτι τέτοιο, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι συμβαίνει κιόλας. Ας το έχουμε κατά νου και ας είμαστε επιφυλακτικοί με ό,τι υποστηρίζει ο καθένας. Γενικό και ειδικό είναι αυτό...

Διαβάστε επίσης