Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ίδιο όνομα, άλλος παίκτης

Ίδιο όνομα, άλλος παίκτης
Κυριακή, 17 Μαΐου 2020 - 14:01
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Ένα από τα ονόματα για τα οποία γίνεται αρκετή... φασαρία τελευταία είναι του Αχμέντ Χασάν. Ως γνωστόν, είναι δανεικός και ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να τον κάνει 100% δικό του αφού το επιθυμεί και ο Πέδρο Μαρτίνς. Ασχέτως γούστων ή στυλ φορ που προτιμά ο καθένας, ο Αιγύπτιος είναι ένας κανονικός καλός επιθετικός κι αυτό δύσκολα δεν θα το παραδεχθεί κάποιος.

Προσωπικά, στην κρίση για τον Χασάν, δεν γίνεται να παραγνωρίσω ή να αγνοήσω μια σημαντική παράμετρο. Κι αυτή δεν είναι άλλη από το αν ο συγκεκριμένος παίκτης (και ισχύει για κάθε παίκτη αυτό) έκανε καλοκαιρινή προετοιμασία με την ομάδα. Ούτε πέρυσι, στην πρώτη του σεζόν, ήταν με την ομάδα από την αρχή της προετοιμασίας ούτε φέτος που αποκτήθηκε στου δρόμου τα μισά, ήρθε άμεσα.

Να θυμηθούμε ότι ο Χασάν ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στις 17 Αυγούστου 2019 και φέτος στις 29 Ιανουαρίου 2020. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις αποκτήθηκε λίγο πριν από το φινάλε των μεταγραφικών περιόδων. Να θυμηθούμε επίσης πως πέρυσι, μετά τις πρώτες του συμμετοχές, υπέστη και έναν σοβαρό μυϊκό τραυματισμό που τον κράτησε ακόμα περισσότερο πίσω και τον εμπόδισε να βρει ρυθμό.

Βέβαιος 100% δεν μπορώ να είμαι ούτε για τον Χασάν, ούτε για κανέναν αλλά θεωρώ πως, αν όντως ο Ολυμπιακός τον κάνει 100% δικό του, θα δούμε την καλύτερη «έκδοση» από τις δύο που έχουμε δει ως τώρα στο λιμάνι. Γιατί θα συνεχίσει να δουλεύει με την ίδια ομάδα και τον ίδιο προπονητή δίχως διακοπή και νέα αλλαγή περιβάλλοντος.

Θα είναι το ίδιο όνομα αλλά, άλλος παίκτης. Κι αυτό, επαναλαμβάνω, ισχύει για όλους τους ποδοσφαιριστές. Το να κάνει κάποιος από την αρχή προετοιμασία με την ομάδα στην οποία αγωνίζεται είναι ευεργετικό και τον βοηθάει να «βγάλει» στο γήπεδο τον καλύτερο εαυτό του.

ΥΓ: Η στοχοποίηση ανθρώπων (οποιασδήποτε ιδιότητας) μοιάζει με εσώρουχο. Όταν «εμείς» βάζουμε... σημάδι άλλους, θέλουμε το εσώρουχο να έχει ξεχειλωμένο λάστιχο. Όταν αναφέρει «εμάς» κάποιος, απαιτούμε εσώρουχα με όσο πιο σφιχτά λάστιχα γίνεται.

Διαβάστε επίσης

Ο δικός μας last... dance

Ο δικός μας last... dance

Αυτός που πρέπει να «χορευτεί» από τον Ολυμπιακό και το... ξεγύμνωμα στο ΔΣ της Λίγκας. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης...