Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Από το... -14 αρχίζει τα πλέι οφ

Από το... -14 αρχίζει τα πλέι οφ
Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020 - 14:13
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Πώς είπατε; Στο 7+7 είναι ο Ολυμπιακός με τη σέντρα των πλέι οφ; Λάθος. Στο... -7 + -7 είναι. Δεν είναι αλλά τέτοια λογική πρέπει να έχει. Ότι προσπαθεί να καλύψει διαφορά. Ότι δεν έχει κανένα... μαξιλάρι. Ότι ελλοχεύει ο κίνδυνος απώλειας του τίτλου. Αυτό είναι το mood ή πρέπει να είναι το mood εν όψει του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και των υπόλοιπων αγώνων σ' αυτό το νέο πρωτάθλημα που αρχίζει την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη.

Σημείωνα και χθες ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να έχει και τα μάτια του... 14, πέρα από την διαφορά του, αφού οι αντίπαλοι θα κάνουν ό,τι μπορούν για να του χαλάσουν την εικόνα. Και θα χρησιμοποιήσουν ό,τι μέσο διαθέτουν. Θεμιτό και, κυρίως, αθέμιτο. Τα κάτω από τη ζώνη χτυπήματα θα υπάρξουν και θα είναι πολλά. Γι' αυτό και απαιτείται η μέγιστη προσοχή και εγρήγορση από τους ερυθρόλευκους. Προσωπικά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σ' αυτή την ομάδα, τον προπονητή, τους παίκτες και όλους όσοι είναι κοντά της. Εξάλλου, «μιλάνε» καλύτερα για τους ίδιους τα έργα τους, ό,τι προσθέσω ή αφαιρέσω εγώ, δεν έχει αξία.

Η θρησκεία, ειπώθηκε, είναι το... όπιο του λαού. Στον κόσμο του ποδοσφαίρου το... όπιο είναι η μεταγραφολογία. Όσο περνούν τα 24ωρα ωστόσο αυτή πρέπει να πατήσει... φρένο. Προφανώς εκείνοι που ασχολούνται με τα μεταγραφικά, θα συνεχίσουν να το κάνουν όσο πιο αθόρυβα γίνεται. Η ομάδα ωστόσο οφείλει να είναι απολύτως συγκεντρωμένη στο αγωνιστικό της καθήκον. Οποιαδήποτε άλλη σκέψη πρέπει να πάει στο πλάι.

ΥΓ: Μπορείς να μπεις σε ένα σπίτι να κλέψεις κι αν βρεθούν τα αποτυπώματά σου παντού και τα κλοπιμαία στην αποθήκη σου, αθωώνεσαι αν σβήσεις τα αποτυπώματα και επιστρέψεις τα κλοπιμαία. Τι εννοείς έχω άδικο; Μα αφού τα υποστηρίζουν μιλώντας σε ραδιόφωνο έμπειροι δικηγόροι αυτά.

Διαβάστε επίσης

Κάτω από τη ζώνη

Κάτω από τη ζώνη

Η αφορμή για νέα αφηγήματα και μια κουβέντα με αφορμή και τον Μιλουτίνοφ. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης...

Ένα «διπλό» που άργησε πολύ

Ένα «διπλό» που άργησε πολύ

Ο Ολυμπιακός έπρεπε να ζήσει τη... Βρέμη του πολύ νωρίτερα και οφείλει πάντα να κοιτάει πιο μπροστά και ψηλά. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης...