Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να επιστρέψει στα θρανία ο «δικός μας»

Να επιστρέψει στα θρανία ο «δικός μας»
Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2020 - 10:28
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Μετά τα όσα συνέβησαν χθες, το συμπέρασμα είναι ένα για τον νυν πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο. Πρέπει να επιστρέψει στα θρανία και μάλιστα από τα βασικά και την Α' δημοτικού. Αν το κάνει θα μάθει τις διαφορές κάποιων λέξεων και πώς τις χρησιμοποιούμε σωστά. Παρουσίασε χθες ένα έγγραφο στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στο οποίο αναγράφονταν ξεκάθαρα: αποτελεί εντολή και επιταγή (έβαλε κι αυτή τη λέξη μέσα να το εμπεδώσουμε) της ΦΙΦΑ για άμεση διενέργεια αρχαιρεσιών.

Όταν του ζητήθηκε να παρουσιάσει το έγγραφο της εντολής (και επιταγής βεβαίως βεβαίως) τα... γύρισε. Δεν είναι εντολή, είναι προτροπή. Γι' αυτό λοιπόν, γρρρρήγορα στα θρανία ξανά πρόεδρε για να μην εκτεθείς ξανά στο μέλλον. Πάλι καλά που δεν τα έριξε στον... δαίμονα του τυπογραφείου.

Σοβαρά μιλώντας, γιατί σοβαρά για τέτοιες καταστάσεις δεν μπορείς να μιλήσεις, ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να συνεχίσει ακόμα και τώρα να μένει συγκεντρωμένος στο ποδόσφαιρο και να προσπαθεί να τα καταφέρνει παρότι οι κανόνες δεν είναι ίδιοι για 'κείνον και (κάποιους) άλλους που απολαμβάνουν κάποια προνόμια.

Προνόμια σαν το έξτρα 24ωρο ξεκούρασης που έχει ο ΠΑΟΚ πριν από τον επαναληπτικό ημιτελικό με τους Πειραιώτες. Ας είναι... Θα παλέψουν και έτσι όπως κάνουν την τελευταία διετία κόντρα σε όλους και όλα και, εν τέλει, έφτασαν σ' έναν πρωταθληματικό θρίαμβο (και όχι μόνο) πέρα από κάθε αμφισβήτηση και που θα μείνει για χρόνια στην ιστορία.

Διαβάστε επίσης

Μαρινάκης 10 (χρόνια) με τόνο

Μαρινάκης 10 (χρόνια) με τόνο

Ο άνθρωπος που έχει ήδη κάνει το «συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε» σε «συνεχίζουμε να πραγματοποιούμε». Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης...