Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να είναι ο εαυτός του

Να είναι ο εαυτός του
Κυριακή, 28 Ιουνίου 2020 - 10:29
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Μαθηματική εξασφάλιση τίτλου. Αήττητο. Ο αντίπαλος (ΑΕΚ). Γόητρο. Αυτά, και ενδεχομένως κάποια άλλα, μπορεί θα έρθουν στο μυαλό κάποιου αν ρωτηθεί: με τι κίνητρα πάει απόψε στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ. Να σας πω την αλήθεια, όπως έχει εξελιχθεί η φετινή σεζόν, αυτό που προσωπικά περιμένω απ' αυτή την ομάδα είναι μόνο το εξής: να μπαίνει κάθε φορά στο γήπεδο και να είναι ο εαυτός της. Τόσο απλά.

Γιατί αυτός ο εαυτός γεμίζει και τον πλέον απαιτητικό φίλο του. Γιατί άπαντες, πια, μετρούν τα δευτερόλεπτα έως το επόμενο ματς. Γιατί άπαντες έχουν αρχίσει να μελαγχολούν στην ιδέα ότι, κάποια στιγμή, αυτή η ιδιαίτερη, πρωτόγνωρη αλλά και τόσο γλυκιά συνάμα σεζόν, θα τελειώσει. Ο Ολυμπιακός λοιπόν, απόψε, πρέπει να προσπαθήσει να είναι ο εαυτός του.

Συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του. Να κάνει αυτό που ξέρει καλά. Να μην περιμένει αγωνιστικές... ερωτήσεις από την ΑΕΚ. Να έχει ο ίδιος τις... απαντήσεις πριν αυτές τεθούν. Όπως συνήθως τις είχε σε κάθε ματς ως τώρα φέτος, ακόμα και τα πιο δύσκολα θεωρητικά. Μπορεί ν' ακουστεί κάπως ο Ολυμπιακός πρέπει να ευχαριστηθεί το παιχνίδι γιατί όταν το ευχαριστιέται ο ίδιος περνάει δύσκολα ο αντίπαλος.

ΥΓ: Αν κάποιος αισθάνεται πεσμένος ψυχολογικά και θέλει να γελάσει, ας ανατρέξει σε μπλογκ και σχόλια πέρυσι τέτοια εποχή για τον καλύτερο ΠΑΟΚ όλων των εποχών που έρχεται, δυναστεία που αρχίζει, τη διάλυση του Ολυμπιακού και τα στατιστικά του με ξένους διαιτητές και πολλά άλλα. Τελικά χάσαμε τη δυναστεία και μας έμειναν τα αστεία.

Διαβάστε επίσης