Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το αληθινό ανάστημα του ΠΑΟΚ

Το αληθινό ανάστημα του ΠΑΟΚ
Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020 - 15:04
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Τι παίζει απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ; Επί της ουσίας, ελάχιστα. Στον τομέα των εντυπώσεων, περισσότερα. Αν δεν υπήρχε το αήττητο που έχει τεθεί στόχος απ' όλους, δεν θα αισθανόμουν έκπληξη αν έβλεπα τον Μαρτίνς να δίνει ευκαιρίες σε παίκτες όπως έκανε και κόντρα στον Άρη. Ωστόσο οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κερδίσουν (ή έστω να μη χάσουν) για να κάνουν ένα ακόμα βήμα προς το αήττητο 45ο.

Για την ιστορία είναι το αήττητο, για τις εντυπώσεις να γίνει ο Ολυμπιακός εκείνος ο οποίος μετά την άμεση εκθρόνιση του ΠΑΟΚ από τους τίτλους πρωταθλητή και τη διακοπή του σερί κυπέλλων του δικεφάλου, θα στείλει τους υπερφίαλους Θεσσαλονικείς στην 3η θέση κι ακόμα παρακάτω. Στη θέση δηλαδή που πρέπει στο μικρό ανάστημά του. Είναι, μην ξεχνάμε, η ομάδα που κατέκτησε πέρυσι μόλις το 3ο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Για 'κει είναι ο ΠΑΟΚ. Να ακολουθεί τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Αυτή είναι η σειρά και δεν την ορίζω εγώ, την έχει ορίσει η ιστορία των ομάδων είτε αρέσει, είτε δεν αρέσει.

Όπως γίνεται αντιληπτό, μόνο γέλιο μπορούσε να προκαλέσει η χθεσινή ατάκα του στελέχους του ΠΑΟΚ, Κυριάκου Κυριάκου, περί δίψας για τίτλους που έχει καταλαγιάσει (λες και πήραν πολλούς και δεν έχουν που να τους βάλουν...). Μόνο γέλιο επίσης μπορούσε να προκαλέσει η ατάκα για το ελληνικό ποδόσφαιρο που πρέπει ν' αποκτήσει ανθρώπους που να μπορούν να διατηρούν την ψυχραιμία τους. Ας κοιτάξει προς την πλευρά του αφεντικού του που μπήκε στο γήπεδο με κουμπούρι και, στο ίδιο ματς, άλλο στέλεχος του ΠΑΟΚ (Λούμπος Μίχελ) πήγε στον διαιτητή απειλητικά και του είπε σε ζωντανή μετάδοση: εσύ τελείωσες.

Κακώς ασχολούμαστε η αλήθεια είναι με την επικοινωνία, επίσημη ή μέσω ΜΜΕ, του ΠΑΟΚ. Είναι μια επικοινωνία που καταδικάζει το μπούλινγκ, μόνο, όταν δεν το κάνει αυτή...

Διαβάστε επίσης

Πρόβλημα είναι...

Πρόβλημα είναι...

Τα λόγια του Μαρτίνς και το μπούλινγκ σε δικαστές. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης

Ας μιλήσουμε για ουσία

Ας μιλήσουμε για ουσία

Οι ερωτήσεις για τις οποίες δεν θα πάρουμε ποτέ πειστικές απαντήσεις. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.

ΕΠΟ ή ΟΥΕΦΑ;

ΕΠΟ ή ΟΥΕΦΑ;

Η απίστευτα εύκολη επιλογή της ημέρας... Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.