Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και από... τηγανίτα;

Και από... τηγανίτα;
Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2020 - 09:52
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Αν υπήρχε έστω και ένας που δεν είχε καταλάβει ότι οι χειρισμοί της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο θέμα του τελικού κυπέλλου (και προφανώς, όχι μόνο) δεν είναι εκείνοι που πρέπει για το καλό του αθλήματος και... φλερτάρουν (ή ερωτεύονται παράφορα) με την παρατυπία, πλέον ξέρει.

Η νέα επιστολή του Χέρμπερτ Χούμπελ ήταν, ξανά, γεμάτη απορίες και συστάσεις.

Γιατί είχε κρατηθεί μυστικό το περιεχόμενο της προηγούμενης επιστολής του; Γιατί ορίστηκε ο τελικός κυπέλλου Ελλάδας μετά την 3η Αυγούστου όπου ήταν η καταλυτική ημερομηνία που τέθηκε από ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ; Γιατί γίνεται κουβέντα για αναδιάρθωση πρωταθλήματος και άμεση εκτέλεση των αλλαγών, δηλαδή από τη σεζόν που έρχεται 2020/21; Γιατί οι εκλογές της ΕΠΟ αποτελούν... γήπεδο διαφόρων παρα-παιχνιδιών;

Ωραία, τα εμπεδώσαμε όλα αυτά. Πλέον τα ξέρουν όλοι. Το θέμα είναι τι γίνεται από 'δω και στο εξής. Η ΕΠΟ δείχνει ολοφάνερη διάθεση να μη συμμορφωθεί με τις συστάσεις, παροτρύνσεις ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ ακολουθώντας τον δικό της... εξυγιαντικό δρόμο. Πόσο θα συνεχιστεί αυτό; Θα την επαναφέρει κάποιος στην τάξη είτε με το καλό είτε με το κακό; Πολλά έχουμε ακούσει πια.

Όπως προείπα, πειστήκαμε για το ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά. Όμως υπάρχει και το διά ταύτα. Το τι κάνουμε από 'δω και στο εξής. Πολύ μπλα μπλα και από... τηγανίτα τίποτα που λέει και ο λαός.

ΥΓ: Μπήκαμε σε μία ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή εβδομάδα του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης

Ο Θρύλος έγινε global

Ο Θρύλος έγινε global

Έσπασε τα σύνορα και απέκτησε διεθνές διαβατήριο. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.

Ολυμπιακός είσαι...

Ολυμπιακός είσαι...

Εύκολο για τους ερυθρόλευκους δεν ήταν τίποτα και ποτέ. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.