Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πόσο πιο σαφές να το κάνουν;

Πόσο πιο σαφές να το κάνουν;
Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2020 - 11:14
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Το διαβάζεις και ψαρώνεις. Λες (δε μπορεί να συμβαίνει αλλιώς) θα απαρτίζεται από πεφωτισμένους του ποδοσφαίρου που ολημερίς βασανίζουν τα μυαλά τους καταστρώνοντας στρατηγικές για να βελτιώσουν το προϊόν. Και όταν βλέπεις τα αποτελέσματα σκέφτεσαι πως όταν ο ήλιος του ποδοσφαίρου μοίραζε τις ακτίνες του πιθανότατα εκείνοι κρατούσαν ομπρέλα ή κάθονταν σε υπόστεγο.

Τελικός, λέει, στις 12 του μήνα. Εντάξει, ήταν προγραμματισμένο να γίνει η πρεμιέρα του πρωταθλήματος σ' αυτή την ημερομηνία αλλά, who the fuck cares? Ας περιμένουν οι ομάδες. Ας πάνε πιο ανέτοιμες στα προκριματικά. Δικό τους πρόβλημα είναι. Ας κόψουν το σβέρκο τους. Για τους πεφωτισμένους της ΕΠΟ αυτά είναι ψιλά γράμματα. Το θέμα είναι να γίνει η... τελικάρα που θα παρακολουθήσει με κομμένη την ανάσα ο πλανήτης. Και δεν θα γίνει όπου κι όπου. Ριζούπολη ή Βόλος arena (κυριολεκτικά αρένα, σαν αυτές που γίνονταν μάχες). Διαλέχτε και πάρτε.

Σοβαρά τώρα, υπάρχει κάποιος που ΔΕΝ έχει καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει; Τι ακριβώς νοιάζει πιο πολύ από κάθε τι άλλο τους εγκέφαλους της ΕΠΟ; Πόσο πιο σαφές να το κάνουν; Μας το έχουν εξηγήσει με χίλιους και έναν τρόπους. Το κανονικό ποδόσφαιρο, έτσι το καταλαβαίνω εγώ, γνώμη μου είναι και μπορώ να την έχω, δείχνει να είναι το τελευταίο που αληθινά τους ενδιαφέρει. Αν τους ενδιέφερε αυτός ο αστείος τελικός, αυτή η παράσταση τσίρκου, αυτό το ξεφτιλίκι, θα φρόντιζαν να έχει διεξαχθεί από τα τέλη Ιούλη τουλάχιστον. Δεν θα φτάναμε στη νέα σεζόν για να μαδάμε τη μαργαρίτα για την ημερομηνία, το γήπεδο, τα ρόστερ και τις... πινακίδες.

ΥΓ: Θα ήθελα να είμαι σε μια μεριά ώστε να δω την αντίδραση στελεχών καναλιών την επόμενη φορά που η ΕΠΟ θα τους προσεγγίσει προσπαθώντας να πουλήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου. Τσάμπα στο paok tv και πολύ τους είναι...

Διαβάστε επίσης

Κεφάλι ψηλά

Κεφάλι ψηλά

Γιατί επελέγη ο Πέπε. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.