Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δάσκαλε που δίδασκες...

Δάσκαλε που δίδασκες...
Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020 - 19:49
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

«Δε σεβάστηκε την ομάδα, δε σεβάστηκε τη διαδικασία εξέλιξης και με αυτό το σχόλιο, έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φαντ Σχιπ, ανακοινώνοντας σε πανελλήνια ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση την απόφασή του να τεθεί εκτός ομάδας ο Δημήτρης Σιόβας για τις γνωστές δηλώσεις που έκανε.

Είναι... εκπληκτικό αυτό που έκανε ο προπονητής της Εθνικής. Την ώρα που προσπαθούσε να πείσει πόσο σημαντικός είναι για 'κείνον ο σεβασμός στην ομάδα και τους κανόνες της, ο ίδιος τους έκανε σμπαράλια ενημερώνοντας μέσω τηλεόρασης (!) τον παίκτη που απλά του είχαν πει ότι θα έχει κάποια κύρωση για τις δηλώσεις. Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις...

Σοβαρά μιλώντας το να προσπαθήσει να πείσει κανείς τον οποιονδήποτε ότι αυτή ήταν μια 100% απόφαση του προπονητή μοιάζει μάταιο. Στο μυαλό του δεν μπορώ να μπω αλλά είναι τέτοιο το παρελθόν των ενεργειών στην Εθνική με την υπάρχουσα διοίκηση της ΕΠΟ που σε πείθει για το ακριβώς αντίθετο. Προ ημερών ο ίδιος άνθρωπος δήλωνε με στόμφο: «Δεν επηρεάζομαι. Δεν κάνω πολιτικά παιχνίδια ή άλλα παιχνίδια για τις επιλογές των παικτών». Συγνώμη κιόλας, αλλά αν έκανε παιχνίδια θα το παραδέχονταν δημόσια; Όλοι αθώοι (ή δεν είναι αυτό που νομίζεις όταν τους πιάνουν στα... πράσα) δηλώνουν πάντα μέχρι αποδείξεως του εναντίου.

Αν το καλοσκεφτεί κανείς, η εθνική στις μέρες της διοίκησης Γραμμένου αποτάσσεται κάθε τι ποιοτικό. Αρχικά είπαν όχι στο καλύτερο γήπεδο δίχως προφανή λόγο, μόνο με αστείες δικαιολογίες ενώ αρχικά διέψευδαν τους ίδιους τους εαυτούς τους λέγοντας πως δεν τίθεται θέμα αποχώρησης από το Γ.Καραϊσκάκης. Και πλέον κλείνουν τις πόρτες σε κορυφαία, σε ευρωπαϊκό και όχι απλά ελληνικό, επίπεδο στόπερ. Φτηνές συμπεριφορές, φτηνές δικαιολογίες, φτήνια σε όλα.

Στο διά ταύτα, κάθε λεπτό που περνάει κανείς ασχολούμενος με αυτή την εθνική και τα περίεργά της μοιάζει χαμένο λεπτό.

ΥΓ: Στα πραγματικά σοβαρά, έρχεται το πρώτο ματς του Ολυμπιακού με την Ομόνοια.

Διαβάστε επίσης

Pedro's (and Oly's) way

Pedro's (and Oly's) way

Η επαναλαμβανόμενη και κουραστική κουβέντα και τα αστεία παράπονα της ΑΕΚ. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.

Πάρε τους 3β. και τρέχα

Πάρε τους 3β. και τρέχα

Απαγορεύονται στην αρχή της σεζόν «μεγάλα» και «σοβαρά» συμπεράσματα. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης